Met een liefdesrecept naar een geslaagde overgang van oud naar nieuw

Bekijk de studentenkortfilm Love Recipe

Voor Valentijn is het filmpje eigenlijk veel te laat (of te vroeg), maar omdat er met de overgang  van oud naar nieuw ook flink wat liefde in de lucht hangt, halen we even een leuk studentenfilmpje onder het stof vandaan.

Afbeelding uit Love RecipeLove Recipe is het resultaat van de geslaagde samenwerking van Frédéric Bajou, Morgan Bourdon, Jiun Yiing Mow, Loïc Paoli en Felipe Pizarro. De muziek is van Mathieu Alvado. De animatiestudenten van het Franse Supinfocom maakten een leuk filmpje over een schriel mannetje dat zijn volumineuze vrouwtje wil verwennen met een lekkere taart. De enige spelbreker in hun relatie is de hyperactieve chihuahua van de vrouw…

Afbeelding uit Love RecipeHet verhaal is flinterdun en stelt niet zo veel voor, maar wat van Love Recipe zo’n leuk filmpje maakt, zijn de originele overgangseffecten waarmee de camera dan weer de man, dan weer de vrouw maakt. Soms werd het grappige effect bereikt door dezelfde objecten te gebruiken (een weegschaal), soms komt er gewoon een beetje fantasie bij kijken (de appel die overgaat in de ronde bips van de vrouw).

Prettig eindejaar en moge de overgang van 2009 naar 2010 voor jullie even vlot verlopen als de overgang tussen de verschillende scènes in dit filmpje!

Kortfilm Love Recipe

(Via AnimationBlog)

Lees ook:Lieflijke animatie in You Can’t Hurry Love
Lees ook:Liefde met een donker kantje
Lees ook:Zelfs pauwen zijn niet veilig met Thanksgiving
Lees ook:Ke$ha stapt in de Yellow Submarine
Lees ook:Korte animatiefilm: The Clock is Ticking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.