Kalkoenen kunnen niet vliegen in Rio

Bekijk de nieuwe filmposter voor Rio

Met een nieuwe filmposter wordt in de aankomende Thanksgiving-periode op een slimme manier promotie gemaakt voor de nieuwe animatiefilm Rio.

Nieuwe filmposter voor animatiefilm RioAan de drie teaserposters die vorige maand opdoken voor Rio, kun je vandaag een vierde toevoegen. Regisseur Carlos Saldanha maakt voor Blue Sky Studios (Ice Age, Robots) een exotische animatiefilm.

Het verhaal draait om Blu, een eenzame ara die ontdekt dat hij tóch niet de laatste van zijn soort is. Wanneer dat ook nog eens een vrouwtje blijkt, gooit hij alles overboord om koers te zetten van Minnesota naar Rio de Janeiro. Op weg naar zijn exotische bestemming krijgt de bontgekleurde papegaai een hele andere kijk op zijn voorheen zo saaie leventje.

Op de poster kreeg het hoofdpersonage een traditioneel kalkoenkostuum aangemeten. Niet toevallig, want november is in Amerika de periode waarin iedereen Thanksgiving viert en een kalkoen is de ietwat ongelukkige mascotte van dit feest.

De animatiefilm, die ook in 3D verschijnt, wordt op 13 april 2011 verwacht in de Belgische bioscopen en op 21 april 2011 in de Nederlandse. De eerste trailer voor Rio vind je hier.

(Via IMPA)

Lees ook:Drie nieuwe teaserposters voor Rio
Lees ook:Blue Sky’s nieuwste animatiefilm vliegt naar Rio de Janeiro
Lees ook:Eerste kleurrijke trailer voor Rio
Lees ook:Nieuwe exotische trailer voor Rio
Lees ook:Bekijk de eerste twee minuten uit Rio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.