Eerste illegale beelden van Rapunzel

RapunzelAlhoewel wordt beweerd dat Walt Disney Feature Animation zich weer op handgetekende films moet gaan storten, zijn ze daar toch nog druk bezig met cg-films. Eentje daarvan lijkt Rapunzel (of Rapunzel Unbraided, wat de uiteindelijke titel wordt, is nog niet helemaal duidelijk) te zijn… of toch niet? Zoals ik al eerder schreef: Rapunzel is volgens Disney een mix van 2D en 3D over elkaar heen. Een techniek die je veel vaker ziet in Japanse animatie. Hoe dat er bij Disney uitziet? Er zijn laatst wat beelden vertoond aan Disney-bobo's en andere insiders, en kennelijk is het ook in die kringen niet ongebruikelijk om gewoon even een videocamera op het scherm te richten. En via vele omwegen staan die beelden nu op YouTube (alhoewel waarschijnlijk maar heel kort… tot Disney er lucht van krijgt). Het ziet er prachtig uit… in mijn ogen vele malen mooier dan Meet the Robinsons. En het oogt ook meer als 'Disney'.

Fan-trailer
Nog een Rapunzel-filmpje op YouTube: een paar fans hebben een eigen trailer voor de film gemaakt, met behulp van wat artwork dat op internet is verschenen. Ziet er natuurlijk amateuristisch uit, maar er zitten wel mooie plaatjes in!

 

Lees ook:Disney pronkt met magische Rapunzel-tekeningen
Lees ook:Rapunzel wordt 2D en 3D over elkaar heen
Lees ook:Prachtige Rapunzel-tekeningen in hoge resolutie
Lees ook:De vele gezichten achter Disneys Rapunzel
Lees ook:Michelle Pfeiffer de gemene heks in Rapunzel?

2 reacties op “Eerste illegale beelden van Rapunzel

  1. esteban

    ‘k Vond die eerste prentjes al veelbelovend, maar nu ik zie dat de film werkelijk die look heeft kan mijn geluk niet meer op. Het ziet er fantastisch uit!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Merkal

    Laten we hopen dat Rapunzel Disney weer op de kaart in animatieland gaat zetten. Het ziet er in elk geval mooi uit. En met Glen Keane aan het roer, een man moet zoveel talent en ervaring moet het haast wel goed gaan. Toch?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.