Download de gratis kerstsingle uit Disney’s Prep & Landing

Download de gratis single Jingle, Jangle and Jive uit Prep & Landing

Als je er snel bij bent, kan je de mp3 van Jingle, Jangle and Jive uit de kortfilm helemaal gratis en voor niks aan je muziekcollectie toevoegen.

Prep & Landing is de nieuwste kortfilm van Walt Disney Animation. De televisiespecial gaat over enkele elfen in een eliteteam dat de huizen voorbereiden op de komst van Santa Claus. De kortfilm wordt voor als eerste op ABC uitgezonden, maar op de website van de Amerikaanse zender kan je in de ABC Music Lounge alvast de kerstsingle downloaden.

Jingle, Jangle and Jive is het liedje dat voor de kortfilm werd geschreven door componist Michael Giacchino. Die naam moet je ondertussen bekend in de oren klinken, want enkele dagen geleden raakte bekend dat de muzikant genomineerd werd voor drie Grammy Awards voor zijn pakkende muziek in Up.

De nieuwe song kan niet tippen aan de muziek van Up, maar dat was vast ook niet de bedoeling. Ik heb de nieuwe song net een paar keer beluisterd en Jingle, Jangle and Jive is gewoon een traditioneel kerstliedje. Wat belletjes, een orkestje en een portie swing zorgen voor de typische, zeemzoete klanken die je in de winterperiode (te) vaak hoort.

Je moet er wel snel bij wezen, want de actie loopt maar tot 11 december 2009. Klik op deze link of op de onderstaande banner om naar de pagina te gaan waar je mp3 van Jingle, Jangle and Jive gratis kan downloaden. Veel luisterplezier!

Download Jingle, Jangle and Jive uit Prep & Landing

(Via StitchKingdom)

Lees ook:Gratis muziek uit Up en The Princess and the Frog
Lees ook:Michael Giacchino maakt muziek voor Cars 2
Lees ook:Wall-E genomineerd voor een Grammy
Lees ook:Download het gratis magazine over stop-motionanimatie
Lees ook:Korte animatiefilm: Tarboy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.