Eerste teaserposter voor The Muppets [update]

Zoals je op afbeelding hierboven ziet, wordt er op dit moment hard gewerkt aan het nieuwe poppenavontuur van Walt Disney. Toch is er nu al een eerste poster voor de komische film opgedoken.

In maart kon je de eerste glimp opvangen van het nieuwe logo van The Muppets. Vandaag is een foto opgedoken van de eerste teaserposter die in een bioscoop in Montreal hing.

Vreemd genoeg zijn de bekende Muppets in hun volledige gedaante bewonderen, terwijl je meestal alleen hun bovenlichaam te zien krijgt (want er komt een hand uit hun achterste, weet je wel).

Het verhaal draait om Gary (Jason Segel) en Mary (Amy Adams) die de bekende, donzige personages helpen om het Muppet Theater te redden van een oliebaron die het gebouw wil slopen.

The Muppets wordt dit jaar met Thanksgiving (eind november) in de Amerikaanse zalen verwacht. Wij, triestige Europeanen, moeten tot volgend jaar wachten. De film wordt in de Nederlandse bioscopen verwacht op 15 februari 2012. Meer informatie over het verhaal en een heleboel afbeeldingen vind je in onze vorige berichten.

Update 17 mei: Teaserposter in hoge resolutie toegevoegd, met dank aan Walt Disney.

(Poster via AICN, foto via Stitch Kingdom)

Lees ook:Leuke eerste teaser voor The Muppets
Lees ook:Tweede stiekeme teaser voor The Muppets
Lees ook:Nieuwe Muppets-teaser parodieert Green Lantern
Lees ook:Sam the Eagle als superheld Captain America
Lees ook:Disneys Planes 2 en Muppets 2

8 reacties op “Eerste teaserposter voor The Muppets [update]

  1. peter

    het toch altijd heerlijk om naar de muppets de kijken :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. BobT

    Het ziet er inderdaad vreemd uit. Ik heb het idee het een parodie moet zijn op de nogal typische posters van de X-men films. Met het idee dat de Muppets net zo iconisch en episch zijn als zo’n X-men franachise en het idee dat ze onder de mensen leven (gezien de tagline). Als dat ook echt de grap is dan werkt het gewoon niet en komt het uiteindelijk gewoon een beetje vreemd over. Ik hoop dat het gewoon een kwestie is van marketing mensen die niet weten hoe ze de Muppets moeten verkopen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Bedankt! Die pas ik even aan in het bericht.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Hans W.

    De Muppets zijn wel eens eerder ‘full body’ in beeld gekomen, in een fietsscène in “The Muppet Movie”, maar het blijft een beetje raar om te zien…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

      Kermit & Fozzie als ze samen dansen in die bar, Miss piggy op een motorfiets, Miss piggy in een waterballet-scene, enz..

        /   Beantwoorden  / 
  4. Jeroen

    Ze zijn inderdaad in de vorige films al meerdere keren verschenen in een full body shot..maar op deze poster ziet het er toch iets of wat vreemd uit, vooral miss piggy dan.
    .
    Maar kom, kben sowieso niet akkoord met sommige fanboys die nu vrezen dat de film voor de helft zal bestaan uit CGI muppets. (zucht)
    .
    Het is Disney marketing, ik verwacht niet echt iets anders, zolang de film zelf maar goed is :)

      /   Beantwoorden  / 
  5. TAZ

    als er maar weer een flinke dosis humor in de film zit die we van de muppets gewend zijn te zien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.