Nieuwe blik op Mickey-cartoons

Mickey Mouse

Meer beeldmateriaal uit nieuwe reeks Mickey Mouse-tekenfilmpjes.

Mickey MouseZoals we eerder schreven, wordt er bij Walt Disney gewerkt aan Mickey Mouse, een nieuwe serie van niet minder dan negentien tekenfilmpjes rond Mickey en zijn bekende vrienden Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en Pluto. Alle cartoons spelen zich af op een exotische locatie (Parijs, Santa Monica, New York, Peking, Tokio, Venetië en de Alpen) waar steeds een komische situatie plaatsvindt.

Enkele van de volgende films zijn Yodelberg (Mickey wil Minnie bezoeken in haar chalet bovenop een moeilijk te bereiken bergtop), No Service (Mickey en Donald worden niet bediend in de snackbar van Goofy omdat ze niet genoeg kleren dragen), New York Weenie (Mickey koopt een hotdog voor een hongerige Minnie, maar belandt in een hectische achtervolging door Central Park), Tokyo Go (Mickey wil de trein nemen tijdens de spits en gaat de strijd aan met het drukke forensenverkeer) en Stayin’ Cool (Mickey, Donald en Goofy vinden allerlei creatieve manieren uit om de heetste dag van het jaar te overleven).

Onderaan vind je enkele verse plaatjes en een korte clip uit No Service. Naast de korte films verschijnt ook een spelletje Where’s My Mickey (een variant op Disneys Where My Water) in dezelfde stijl als de tekenfilmserie. Spelers moeten puzzels oplossen om het einde te zien van de geanimeerde filmpjes die aan het begin van de game verschijnen.

Vanaf 28 juni draaien alvast drie films op Disney Channel in Amerika. Nadien gaat er elke week een nieuwe cartoon in première. Het eerste tekenfilmpje uit de reeks, Croissant de Triomphe, laat zien hoe Mickey zo snel mogelijk een lading croissants moet bezorgen bij Minnie en is hier te bekijken.

Plaatjes en artwork voor Mickey Mouse (klik voor hogere resolutie)

Fragment uit No Service

Teaser Where My Mickey?-app

(Via THR, Variety , AS, JHM en HUG)

Lees ook:No Service
Lees ook:Flipperboobootosis
Lees ook:Potatoland
Lees ook:Adorable Couple
Lees ook:New York Weenie

Eén reactie op “Nieuwe blik op Mickey-cartoons

  1. TAZ

    ook dit ziet er goed uit.
    ik blijf hopen dat de nieuwe korte tekenfilmpjes ook op de nederlandse disney channel en disney xd gaan verschijnen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.