Een eerste blik op de personages van Monsters Vs. Aliens

monsters vs. aliens

Er doken op het internet net enkele nieuwe foto's van Dreamworks' nieuwste animatiefilm Monsters Vs. Aliens op! Bovenstaande afbeelding is een exclusief beeld uit de film, onderstaand vinden jullie afbeeldingen van alle personages.

monsters vs aliens bob

B.O.B. : Bob is een mislukt culinair experiment. Wetenschappers probeerden de artificiële 'ranch' smaak aan een tomaat te verbinden, en creëerden hierbij per ongeluk de gelatine-achtige krachtpatser B.O.B. . B.O.B. kreeg de stem van Seth Rogen.

monsters vs aliens dr cockroach

Dr. Cockroach Ph.D. : Dr. Cockroach was de briljantste geest in de wereld. Hij probeerde de overlevingstrekjes van de kakkerlak te combineren met de mens, tot hij per ongeluk een man met een kakkerlakkenhoofd werd. Dr. Cockroach wordt vertolkt door Hugh -Dr. House- Laurie.

monsters vs aliens the missing link

The Missing Link : The Missing Link lijkt een beetje op The Creature from the Black Lagoon. Hij is de missende schakel die bevroren was tijdens de ijstijd. Hij werd door de regering ontvroren, en vond een vakantieverbijf aan zijn oude drinkput. Chaos verzekerd! Will Arnett sprak de stem van The Missing Link in.

 
monsters vs aliens ginormica
Ginormica : Ginormica is een 15 meter lange vrouw. Vroeger was Ginormica een normale vrouw, met de naam Susan Murphy, maar alles veranderde toen een meteoor neerstortte tijdens haar huwelijk. Ginormica kreeg de stem van Reese Witherspoon.
monsters vs. aliens insectosaurus

Insectosaurus : Een kleine larve werd blootgesteld aan nucleaire straling en groeide uit tot een 106 meter groot monster. Diep vanbinnen is Insectosaurus echter nog steeds een kleine baby, die volop tandjes aan het krijgen is.

monsters vs aliens general w r monger

General W.R. Monger : General W.R. Monger is de stereotype gekke oude generaal die alle voeling met de realiteit verloren heeft. Hij is opgesloten in het mysterieuze 'Area 52', samen met de monsters die hij gevangen heeft. Keifer Sutherland sprak de stem van de generaal in.

monsters vs aliens the president

The President : The President is een dappere man die ons een zeer grappig muzikaal optreden geeft, in een poging om met de aliens te communiceren. The President werd ingesproken door Stephen Colbert.

monsters vs aliens gallaxhar

Gallaxhar : Alles wat we voorlopig over Gallaxhar weten stond op een postkaartje met de tekst: "Destructive Potential: Can ruin your whole day. Forever."

Lees ook:Kortfilmpje met B.O.B uit Monsters vs Aliens online
Lees ook:Nieuwe afbeelding van Monsters vs. Aliens
Lees ook:Trailer Monsters vs Aliens-serie
Lees ook:WIN! 5 Skippyballen van Monsters vs. Aliens
Lees ook:Nieuwe Monsters vs. Aliens clip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.