Repelsteeltje maakt jouw dromen waarheid

Repelsteeltje maakt jouw dromen waar

Naar aanleiding van de laatste Shrekfilm werd er onlangs een website opgericht met ‘stiekeme’ reclame voor de malafide praktijken van Repelsteeltje…

Afbeelding van Rumpelstiltskin (Repelsteeltje) uit Shrek Forever AfterEr is een nieuwe teaser opgedoken voor Shrek Forever After, maar in tegenstelling tot de voorgaande clips bevat deze geen nieuwe beelden uit de vierde en laatste animatiefilm rond de groene oger. In plaats daarvan verwijst dit nieuwe fragment met Repelsteeltje naar rumpeldeals.com, een gloednieuwe website waar je, als je even niet oplet, je land, je goud, je eenhoorn en je eerstgeboren kind aan Repelsteeltje verspeelt.

De neppe webshop van Rumpelstiltskin past natuurlijk goed bij het verhaal van de film, waarin Shrek een foute deal maakt met de kleine oplichter en hij ontdekt hoe de wereld er zou uitzien als hij nooit had bestaan.

Shrek Forever After wordt in Nederland verwacht op 7 juli 2010, in België een week later op 14 juli 2010. De recentste trailer voor de animatiefilm vind je in dit bericht.

Een ding is zeker: de wannabe koning is niet de meest begaafde ontwerper. Als je denkt dat je ogen het aankunnen, klik dan op de onderstaande afbeelding om de flashy website te bezoeken, maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben…

Bezoek rumpeldeals.com en maak je dromen waarheid

Viral teaser for Rumpeldeals.com

(Via TrailerAddict)

Lees ook:Shrek krijgt een koekje van eigen deeg
Lees ook:Eerste clip uit Shrek Forever After
Lees ook:Nieuwe beelden en grappen uit Shrek Forever After
Lees ook:Rattenvanger van Hamelen is een premiejager
Lees ook:Internationale filmposter Shrek Forever After

2 reacties op “Repelsteeltje maakt jouw dromen waarheid

  1. Tünde

    Wow, gave stijl! …Maar niet fijn voor je ogen nee, zeker niet als je (zoals ik) al de hele dag naar het scherm hebt zitten staren. Maar ‘t is zeker vet gemaakt!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    Umph, heel drukke site, haha.

    De Viral teaser vind ik wel fantastisch, als ze dit kunnen, waarom is het dan zo moeilijk om een deftige poster te maken?
    .
    Custom animations: geen probleem.
    Een deftige render voor de poster waardoor het knippen en plakken van ledematen met photoshop overbodig word: ONMOGELIJK!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.