Nieuwe stemmen voor Rise of the Guardians

De nieuwe 3D-film van DreamWorks Animation heeft naast een verse titel ook enkele bekende stemacteurs gestrikt voor het heldhaftige sprookjesavontuur.

Behalve een nieuwe titel heeft Rise of the Guardians (voorheen The Guardians) ook een verse voice cast. De film wordt een spannend avontuur en volgt enkele heldhaftige personages uit sprookjes en bekende kinderverhalen.

Wanneer Pitch, een gemene schurk met Boogeyman-trekjes, de wereld in pikzwarte duisternis wil onderdompelen, moeten de onsterfelijke Guardians voor het eerst hun bijzondere krachten bundelen om de hoop, het geloof en de verbeelding van alle kinderen te beschermen. Om de slechterik het hoofd te bieden, zullen bekende figuren zoals North (Santa Claus), Bunnymund (Easter Bunny), Tooth (Tooth Fairy), Sandy (Sandman) en Jack Frost samenwerken om het kwaad te overwinnen.

De film is het regiedebuut van Peter Ramsey, die eerder al de korte halloweenspecial Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space inblikte. Het verhaal is gebaseerd op The Guardians of Childhood, een reeks kinderboeken van William Joyce. Voor het script deed de studio een beroep op David Lindsay-Abaire (die met een Pulitzerprijs werd bekroond voor Rabbit Hole).

Leonardo DiCaprio is niet langer aan de animatiefilm verbonden. De acteur wordt vervangen door Chris Pine, die nu de stem van Jack Frost zal inspreken. Jude Law kruipt in de huid van de slechterik Pitch en Hugh Jackman krijgt – logischerwijs – het meest harige personage Bunnymund. Alec Baldwin speelt de oudere North en Isla Fisher mag tandjes verzamelen als Tooth.

Rise of the Guardians wordt in Nederland verwacht op 12 december 2012. Behalve een karaktermodel van het personage Jack Frost zijn er nog geen afbeeldingen opgedoken.

(Via Variety)

Lees ook:Nieuwe trailer voor Rise of the Guardians
Lees ook:Eerste trailer voor Rise of the Guardians
Lees ook:Eerste teaserposter voor Rise of the Guardians
Lees ook:Tv-spots voor Rise of the Guardians
Lees ook:Leonardo DiCaprio in eerste animatiefilm The Guardians

4 reacties op “Nieuwe stemmen voor Rise of the Guardians

  1. max

    waarom moet per se een nieuwe titel
    ik vond de eerst en de tweede leuk :)
    dus maak er een combinatie van :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Waar heb jij het over? The Guardians zit toch ook in Rise of the Guardians?

        /   Beantwoorden  / 
      1. max

        Ohh pardon Seppe jij hebt gelijk want er zit “The Guardians” in. Maar ik moest eventjes wenen aan die nieuwe titel , maar ja want er paste in het verhaal “Childhood” in . Dus ja , mij maakt het niet veel uit :) dit is een betere titel !

          /   Beantwoorden  / 
  2. peter

    ik wacht echt op deze film hoop dat de Peter Ramsey
    meer aan het verhaal denkt dan aan grappen zo als monster vs aliens

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.