Achter de schermen van Kung Fu Panda 2

Maak kennis met een deeltje van het talent achter het nieuwe avontuur van DreamWorks Animation en bekijk een verse clip uit Kung Fu Panda 2.

Voor een item over animatie bracht CNN een bezoek aan DreamWorks Animation. Interviewer Cat Deeley sprak met Jennifer Yuh (regisseur Kung Fu Panda 2), Nicolas Marlet (character designer), Dave Weatherly (CG animator), Christian Hatfield (character effects animator) en Melissa Cobb (producer).

Je ziet onder meer hoe de storyboards tot leven komen (het resultaat zie je deze clip) en je krijgt een idee van de gigantische voorbereiding die komt kijken bij het maken van een animatiefilm. Naast deze interessante blik achter de schermen krijg je ook een nieuw fragment uit de film te zien, waarin Lord Shen in z’n eentje enkele tegenstanders overmeestert.

Het interview wordt afgesloten met een opmerkelijk citaat van Jeffrey Katzenberg, het hoofd van de studio. In tegenstelling tot Walt Disney maken ze bij DreamWorks geen films voor kinderen en het kind in iedereen, maar voor volwassenen en de volwassene in elk kind. Of dat klopt, zien we volgende maand in de bioscoop.

Kung Fu Panda 2 (in 3D) wordt op 15 juni 2011 in de bioscoop verwacht in Nederland en België. Meer clips, afbeeldingen en info over de film vind je in onze vorige berichten.

Achter de schermen van Kung Fu Panda 2

(Via CNN en Vlicious)

Lees ook:Achter de schermen van DreamWorks Animation
Lees ook:Al volop plannen voor Kung Fu Panda sequel
Lees ook:Exclusief: Kung Fu Panda Trailer
Lees ook:Eerste clip uit Kung Fu Panda 2
Lees ook:Drie nieuwe clips uit Kung Fu Panda 2

3 reacties op “Achter de schermen van Kung Fu Panda 2

  1. Mohegan

    Weet iemand waar ik het hele programma kan zien? De rest van die aflevering klonk ook heel interessant!

      /   Beantwoorden  / 
      1. Mohegan

        Super! Danke Seppe

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.