Nieuwe teaserposter voor Rise of the Guardians

Bij deze Kerstman wil je echt niet op de zwarte lijst staan…

Kerstmis staat voor de deur, dus dat lijkt voor DreamWorks Animation vast het ideale moment om promotie te maken voor de studio’s nieuwe prent. Daarin speelt de Kerstman immers ook een rol, net als enkele andere wereldberoemde personages.

Het verhaal draait om de avonturen van Santa Claus, Easter Bunny, Tooth Fairy, Sandman en Jack Frost. Deze bekende, maar erg verschillende helden krijgen van de animatiestudio allemaal een eigen verhaal, een eigen achtergrond. Je ontdekt wie zijn ze zijn, wat ze doen en waarom ze dat doen. Samen vormen ze de Guardians – die de kinderen beschermen tegen het kwade – en nemen ze het op tegen de gemene Pitch, de duistere koning van de nachtmerries.

De nieuwe poster onthult een stukje van de Kerstman en maakt alvast duidelijk dat deze helden er nét iets anders uitzien dan hoe ze normaal worden afgebeeld. Zo is Santa hier geen zwaarlijvige goedzak, maar veeleer een taaie, getatoeëerde kerel die niet met zich laat spotten.

Rise of the Guardians is gebaseerd op het kinderboek van William Joyce. Regisseur Peter Ramsey maakt met deze prent zijn debuut (na de tv-special Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space). De animatiefilm (in 3D) wordt in de Nederlandse bioscopen verwacht op 19 december 2012. Meer informatie over het verhaal en bekende stemacteurs (zoals Jude Law en Hugh Jackman) vind je in onze vorige berichten.

(Via HitFix – Klik op de poster voor hogere resolutie)

Lees ook:Nieuwe posters DreamWorks’ sprookjesfilm
Lees ook:Tv-spots voor Rise of the Guardians
Lees ook:Nieuwe trailer voor Rise of the Guardians
Lees ook:Nieuwe blik op Rise of the Guardians
Lees ook:Eerste trailer voor Rise of the Guardians

2 reacties op “Nieuwe teaserposter voor Rise of the Guardians

  1. esteban

    Het Jack Frost personage gaf me goede hoop, maar de andere figuren doen ‘t niet voor mij. Afwachten maar.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    ik ben benieuwd naar de trailer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.