Nieuwe stemmen Kung Fu Panda 3

En een vroegere releasedatum voor DreamWorks’ nieuwe panda-avontuur.

Acteurs Bryan Cranston, Mads Mikkelsen en Rebel Wilson zullen hun stem lenen aan nieuwe personages in Kung Fu Panda 3, een van de vele computerfilms van DreamWorks Animation.

Cranston was eerder al te horen als tijger Vitaly in Madagascar 3: Europe’s Most Wanted, Wilson had een bijrolletje als kangoeroe Raz in Ice Age: Continental Drift en Mikkelsen leende zijn keelgeluid aan slechterik Randall in de Deense versie van Monsters Inc. Het trio sluit zich aan bij Jack Black (Po), Angelina Jolie (Tigress) en de andere acteurs die terugkeren voor de derde film uit de Kung Fu Panda-reeks.

Het nieuwe verhaal brengt weer een legendarisch avontuur voor Po. De bolle panda staat voor twee grote, maar erg verschillende uitdagingen: de ene is een bovennatuurlijke bedreiging, de andere is iets in zijn naaste omgeving. Dat laatste verwijst wellicht naar Po’s familie. Kung Fu Panda 2 eindigde immers met een shot van zijn biologische vader.

Kung Fu Panda 3 is de eerste coproductie van DreamWorks Animation met de Chinese afdeling Oriental DreamWorks. Jennifer Yuh Nelson neemt opnieuw plaats in het regisseursstoeltje. Zij regisseerde Kung Fu Panda 2 (die wereldwijd ruim 508 miljoen euro opbracht in de bioscoop) en werd zo de financieel meest succesvolle vrouwelijke regisseur in Hollywood. Melissa Cobb is producent van de film, Jeffrey Hermann is coproducent, Guillermo del Toro geeft raad als uitvoerend producent en het script is geschreven door Jonathan Aibel en Glenn Berger.

De nieuwe animatiefilm neemt de plaats in van Mumbai Musical, een muzikale animatiefilm van DreamWorks. Kung Fu Panda 3 verschijnt nu in de Amerikaanse bioscopen op 23 december 2015 en Mumbai Musical verschuift naar 18 maart 2016.

(Via DreamWorks Animation)

Lees ook:Exclusief: Kung Fu Panda Trailer
Lees ook:Al volop plannen voor Kung Fu Panda sequel
Lees ook:Veelbelovende Kung Fu Panda openingsscène
Lees ook:Kung Fu Panda 2 krijgt releasedatum
Lees ook:Nieuwe teaser voor Kung Fu Panda 2

2 reacties op “Nieuwe stemmen Kung Fu Panda 3

 1. poppie

  ik denk dat deze weer geweldig word hopelijk komen er nog veel nieuwe stemmen en personages bij

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  dit is leuk nieuws.
  ik hoop dat ook in het derde deel weer een gezonde dosis humor zit maar dat zit wel goed waarschijnlijk.
  goed om te weten dat kung fu panda 3 in 2015 in plaats van 2016 uit komt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.