Sidder, beef en lach met Monstermania! – Release 2008

Monstermania! is een computergeanimeerde horror-komedie van de hand van Uli Meyer. Het project is een samenwerking van de Londense Meyer Studio met Ittina Animation Studios uit India en Cinecarat uit Zwitserland. Het verhaal is geschreven door topschrijvers Michael Marshall Smith en Stephen Jones.

In deze mix van horror en komedie maak je kennis met Max van Helsing, een jonge wetenschapper die door het testament van zijn overleden grootvader op een opwindend en gevaarlijk avontuur vertrekt. Hij moet op reis naar het land Wallachia in het hart van Oost-Europa. Eens daar komt Max oog in oog te staan met de klassieke monsters zoals Frankenstein, weerwolven en veel meer bizarre en griezelige figuren. Natuurlijk is er ook het meisje van zijn dromen dat hij moet redden uit de handen van de grootste slechterik die de wereld ooit gekend heeft: Vlad oftewel Dracula.

Op het Umbackagain blog van Uli Meyer zelf kan je de ontwikkeling van de film een beetje volgen. Met een budget van 30 miljoen dollar belooft dit een gewaagde concurrent voor de grote Amerikaanse studio’s te worden. Er zitten goede schrijvers achter deze productie en de mix van horror en komedie ziet er veelbelovend uit. Monstermania! staat gepland voor een release in 2008.

MonsterMania
monster31.JPG monster41.JPG
monster1.JPG
Monstermania! op het Annecy animatiefestival

Lees ook:Eerste Monstermania! teaser online
Lees ook:Eerste blik op Transylvania 2
Lees ook:Eerste beelden uit vervolg Hotel Transylvania
Lees ook:Afgedankte monsters in Hotel Transylvania
Lees ook:Eerste plaatjes uit Hotel Transylvania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.