Aanmelden Holland Animation Film Festival ‘08

Animators uit de lage landen opgelet: vanaf heden kan je werk insturen voor het Holland Animation Film Festival 2008. Dit gerenommeerd Nederlands animatiefestival vindt plaats van 5 tot 9 november op verschillende plekken in de binnenstad van Utrecht.

Het Animatieplatform roept op: “Het festival organiseert verschillende competities. Een competitie voor onafhankelijke animatie en een competitie voor toegepaste animatiefilms. Voor de competitie voor onafhankelijke animatie worden 52 films geselecteerd in de categorieën verhalende en niet-verhalende film. In beide categorieën wordt een Grand Prix toegekend…

Voor animatiefilms gemaakt in opdracht, in de vorm van commercials, programma- en filmleaders, videoclips en educatieve of voorlichtingsfilms organiseert het HAFF de competitie voor toegepaste animatie. In elke categorie wordt een prijs toegekend en een Grand Prix voor de beste film uit de competitie. Aanmelding voor beide competities is mogelijk tot 15 juli.

Er is ook weer een competitie voor studentenfilms uit Nederland en België. Hiervoor komen alle films in aanmerking die zijn gemaakt door studenten van kunstacademies, hogescholen, filmscholen, grafische lycea en vergelijkbare opleidingen in Nederland en België. De uitnodigingen voor studenten worden begin juni verspreid. Aanmelding hiervoor is mogelijk tot 1 augustus 2008.

Verder belooft het programma van het Holland Animation Film Festival 2008 veel verrassingen. Binnenkort meer hierover.”

Meer informatie vind je op de officiële site.

(Bron: Animatieplatform

Lees ook:Animatie-festival… maar niks te lezen hier!
Lees ook:HAFF prijzen uitgereikt: Big Buck Bunny Publieksprijs NL Animatie
Lees ook:Nieuw Rotterdams animatiefestival Ranimatie
Lees ook:Animatiefestival Zwolle zoekt jou
Lees ook:Holland Animation Film Festival 2010 gaat van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.