Stoere teaser voor The Prodigies

“Als we ons verenigen, is de wereld aan onze genade overgeleverd.” Een stel geniale kinderen plant een meedogenloze wraakactie. Bekijk de eerste teaser voor The Prodigies, een nieuwe animatiefilm die zich niet op jonge snotters richt.

Verspreid over heel Amerika wonen vijf wonderkinderen (prodigies). Ze beschikken over een buitengewone intelligentie en kunnen de geest van iemand anders overnemen. Een zesde wonderkind, Jimbo Jaffar, slaagt erin om hen te lokaliseren en te verenigen. Maar wanneer ze in New York op een gewelddadige manier worden aangevallen, zinnen ze op wraak. De enige die hen kan tegenhouden is Jimbo. Kiest hij voor de volwassen wereld? Of laat hij zijn opgekropte woede eindelijk de vrije loop zodat een nieuw tijdperk aanbreekt vol wraak en geweld?

De film wordt geregisseerd door Antoine Charreyron en is gebaseerd op de Franse bestseller La nuit des enfants rois (1981) van Bernard Lentéric. Het script is van Matthieu Delaporte en Alexandre de la Patellière. De prent – een combinatie van motion capture en computeranimatie – is een productie van Onyx Films (Renaissance) en Fidélité Films, kreeg de steun van Studio 37 en wordt verdeeld door Warner Brothers.

Met uitzondering van de animatieserie Galactik Football (2008) heeft de regisseur vooral ervaring met videogames (Tomb Raider VI, Terminator 3, Wheelman) en dat valt op als je de onderstaande teaser bekijkt. Zowel de animatiestijl als de manier waarop het verhaal wordt gepresenteerd, doen erg denken aan een cinematic voor een game.

The Prodigies verschijnt vanaf 25 mei 2011 in de Franse bioscopen.

Eerste teaser voor The Prodigies

(Via Lyricis, met dank aan Focus On Animation voor de tip)

Lees ook:Tweede teaser voor The Prodigies
Lees ook:Eerste filmposter voor The Prodigies
Lees ook:Eerste trailer voor The Prodigies
Lees ook:Nieuwe fragmenten uit The Prodigies (18+)
Lees ook:Nieuwe, duistere clip uit The Prodigies

Eén reactie op “Stoere teaser voor The Prodigies

  1. esteban

    Great vision, jammer van de matige animatie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.