Supermeiden in Miraculous Lady Bug

Een nieuwe animatiefilm over een heldhaftige meid.

Het Franse Zagtoon Pictures, een onderdeel van Univergroup, lijdt blijkbaar niet onder de crisis. De studio is druk met het vullen van een dikke geldbeurs voor allerlei geanimeerde projecten. De studio lijft hiervoor de Koreaanse studio SamG in, die voortaan Sam Zag heet.

Zagtoon wil hoogwaardige 3D-computeranimatiefilms maken die meer dan twintig miljoen euro kosten (wat erg veel is naar Europese normen). Bekende Europese en Amerikaanse regisseurs en scriptschrijvers, die aan grote kaskrakers hebben gewerkt, zullen voor de films worden ingeschakeld.

Een van de nieuwe projecten is Miraculous Lady Bug. Deze coproductie met Method Animation heeft een budget van bijna 38 miljoen euro. Het fantasievolle verhaal speelt zich af in Parijs en draait om een tienermeisje met superkrachten. Een ander project is Kobushi, omschreven als een eigentijdse Tom and Jerry maar dan met een familie van sushi-samoerai. Van beide projecten zou zowel een film als een tv-serie verschijnen.

Miraculous Lady Bug werd bedacht door Thomas Astruc, die als storyboard artist aan Totally Spies! werkte. Hij zal de film en serie regisseren. De avonturen van het heldhaftige lieveheersbeestje liggen aan de basis van een hele franchise, want Zagtoon werkt naar verluidt ook aan een contract met speelgoedfabrikant Master Toy.

De afbeeldingen in dit bericht werpen alvast een eerste blik op Lady Bug, die ’s nachts over Parijs waakt. Op de achtergrond zie je haar bondgenoot; een zwarte kat die haar steeds volgt. De afbeelding onderaan biedt een voorsmaakje van Kobushi.

(Via Variety)

Lees ook:Lady and the Tramp op Blu-ray in 2012
Lees ook:Bekijk kortfilm The Lady and the Reaper online
Lees ook:Kanshebber Beste Animatiekortfilm ‘09: The Lady and the Reaper
Lees ook:Hotel Transylvania 2 in de pijplijn
Lees ook:Cars in versnelling na ‘matig’ eerste weekeinde

3 reacties op “Supermeiden in Miraculous Lady Bug

  1. TAZ

    het bovenste plaatje ziet er in ieder geval goed uit.
    nu maar hopen dat de film en de tekenfilmserie ook van de grond gaan komen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Locall

    Ik moest meteen denken aan Violet uit The Incredibles

      /   Beantwoorden  / 
  3. Fenny

    ik hoop dat het nog steeds populair word, sinds het bekend is het in CGi geanimeerd is. 2d voor een webtoon als het succesvol is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.