Nieuwe close-up van Kuifje en Haddock

Een nieuwe blik op de twee hoofdpersonages uit de 3D-film.

Filmsite /Film mocht een bezoekje brengen aan Weta Digital, de special-effectsstudio die op dit moment de laatste hand legt aan The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn. De film, een veelbelovende samenwerking tussen regisseur Steven Spielberg en producent Peter Jackson, gebruikt de motion-capturetechniek om de strippersonages tot leven te brengen (bekijk de trailer hier).

Tussen een aantal foto’s van de studio zat ook een nieuwe afbeelding uit de animatiefilm verscholen. Daarop zijn de hoofdpersonages Kuifje (Jamie Bell) en kapitein Haddock (Andy Serkis) in hun geanimeerde huid te zien.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn heeft zijn wereldpremière in Brussel op 22 oktober 2011. In Nederland wordt de film verwacht op 26 oktober 2011.

Nieuwe afbeelding uit The Secret of the Unicorn (klik voor hoge resolutie)

Lees ook:Allereerste afbeeldingen uit Kuifje in 3D
Lees ook:Een ton nieuwe afbeeldingen uit Kuifjes 3D-film
Lees ook:Afbeeldingen in hoge resolutie van Kuifje in 3D
Lees ook:Nieuwe poster voor The Adventures of Tintin
Lees ook:Nederlandse trailer voor The Adventures of Tintin

4 reacties op “Nieuwe close-up van Kuifje en Haddock

  1. TAZ

    ziet er heel mooi uit maar het is en blijft jammer dat professor zonnebloem en die haaienduikboot niet in de film zitten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

      daar zouw deel twee toch overgaan of de derde.??

        /   Beantwoorden  / 
      1. TAZ

        deel 2 wordt als deze film een sucess wordt dan the adventures of tinitin & the prisoners of the sun gebaseerd op de strips kuifje en de zeven kristallen bollen en kuifje en de zonnetempel en daar zit professor zonnebloem absoluut wel in.
        lees deze 2 berichten: http://animatie.blog.nl/motion-capture/2011/07/26/image-haddock-tintin-the-secret-of-the-unicorn#more-11656 en http://animatie.blog.nl/motion-capture/2011/04/08/horowitz-tintin-prisoners-of-the-sun#more-10168 en alles wordt duidelijk ;-)

          /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    en als er nog een derde film komt hoop ik dat ze dan de strips raket naar de maan en mannen op de maan nemen met die beroemde geruite raket erin.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.