Disney’s A Christmas Carol heeft een poster

De volledige poster en meer nieuws over de film krijg je in dit bericht.

Yahoo kwam met de nieuwe poster voor Disney’s A Christmas Carol en dat is uiteraard een vermelding waard. De afbeelding geeft het grauwe sfeertje rond het verhaal van de Engelse auteur Charles Dickens mooi weer.

Robert Zemeckis, die eerder al meewerkte aan andere animatiefilms als Beowulf, Monster House en The Polar Express, neemt de regie in handen. De rol van de gemene Ebenezer Scrooge wordt vertolkt door dé bekkentrekker van Hollywood: Jim Carrey. Dat deze film wordt gemaakt met behulp van motion capture lijkt me geen toeval. Bij deze techniek worden de handelingen en bewegingen van de acteurs immers zorgvuldig opgenomen en omgezet naar een computeranimatie. Benieuwd hoe Carrey’s grimassen er zullen uitzien? Wij ook.

Jim Carrey neemt naar verluidt maar liefst vier verschillende rollen op zich in de film. Als hoofdpersonage zal hij te zien zijn op jonge, gemiddelde en oude leeftijd en als nevenpersonages zal hij de drie geesten spelen die het hoofdpersonage kwellen. A Christmas Carol wordt zowel in België als in Nederland verwacht in november 2009. Leuk detail in de filmposter: Aandachtige kijkers vinden in de kaars die Scrooge vasthoudt een klein gezichtje…

Met dank aan Esteban voor de tip.

Poster A Christmas Carol

Lees ook:Nieuwe filmbeelden uit A Christmas Carol
Lees ook:Eerste beeld Jim Carrey als Scrooge in Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Nieuwe buitenlandse posters voor A Christmas Carol
Lees ook:A Christmas Carol-nieuwtjes
Lees ook:Beelden uit A Christmas Carol in ultrahoge resolutie

0 reacties op “Disney’s A Christmas Carol heeft een poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.