Animatiefilms op tv (24 – 26 december)

Het is weer bijna Kerstmis, het ideale excuus om jezelf met allerlei lekkers vol te proppen en gezellig met je dikke pens (of kater) voor de buis te hangen. Niets helpt beter tegen een indigestie dan een overdosis animatie, neem dat maar van mij aan. En laat dit nou toevallig de ultieme animatiegids voor het kerstweekend zijn…

Update: Het nieuwe overzicht  voor 27 tem 31 december vind je hier.

Vrijdag 24 december

09.25 – 10.40 Pettson och Findus 3: Tomtemaskinen / Petssons Belofte (ZDF)

De tekenfilm met Pettson en Findus, twee personages uit de bekende kinderboeken, speelt zich af tijdens de kerstperiode. Findus, een nieuwsgierige kat, vraagt zich af waarom de Kerstman nooit bij hem op bezoek komt. Omdat de Kerstman dat wel doet bij alle kinderen, gaat Findus twijfelen aan het bestaan van de goede man. Om hem weer op te kikkeren belooft Pettson aan Findus dat de Kerstman dit jaar zeker op bezoek komt. Terwijl Findus dolblij is en kan amper wachten, vraagt Pettson zich af hoe hij dit moet klaarspelen. Misschien brengt de Tomtemaskinen (de Kerstmachine) uit de titel wel raad.

10.00 – 11.30 Casper’s Haunted Christmas (Disney XD)

Koning Kibosh, de heerser van de spokenwereld, vindt dat Casper minstens een persoon moet laten schrikken voor kerstdag. Als hij daar niet slaagt, wordt hij verbannen. Het vriendelijke spookje trekt naar Massachusetts waar hij kennismaakt met de Jollymore-familie. Omdat de brave Casper het moeilijk vindt om iemand te laten schrikken, doen zijn vrienden een beroep op Caspers neefje Spooky. Hij lijkt als twee druppels water op Casper en heeft wellicht geen probleem om de missie uit te voeren…

.
.

12.40 – 14.05 Shrek (ARD)

De sluwe Lord Farquaad verbant alle sprookjesfiguren uit zijn rijk en zo komt het dat op een dag het rustige moeras van Shrek veranderd is in een onuitstaanbare plek vol rumoerige figuren. Dat pikt de groene oger niet en dus gaat hij naar Farquaad om zijn geliefde plekje terug te eisen. Dat lukt echter alleen als hij de beeldschone prinses Fiona weet te redden uit de klauwen van een heetgebakerde draak. Shrek stemt in en vertrekt op reis. Onderweg ontmoet hij Donkey, een praatzieke ezel zonder vrienden, en die besluit om met Shrek mee te gaan. Op deze gevaarlijke missie staat de norse moerasbewoner heel wat ‘vershrekkelijk’ grappige verrassingen te wachten.

14.10 – 15.25 Dinosaur (ARD)

We gaan 65 miljoen jaar terug in de tijd. De dinosaurussen zwerven over de aarde en één van hen is Aladar, een iguanodon die per ongeluk van zijn eigen soort wordt gescheiden als hij nog in het ei zit. Gelukkig wordt hij liefdevol opgenomen in een groep lemuren waartoe ook de bijdehante Zini en de meelevende Plio behoren. Maar wanneer een verwoestende meteorenregen de aarde treft, wordt hun huis vernietigd. Aladar en zijn familie moeten zich aansluiten bij een groep dinosaurussen op hun gevaarlijke reis naar de veilige broedgebieden.

.

16.05 – 17.55 Cars (BBC 1)

Deze avontuurlijke komedie in een hoog toerental laat je zien dat in het leven niet de finish het belangrijkste is, maar de weg ernaar toe. De supersnelle nieuweling, raceauto Lightning McQueen, leeft zijn leven in de hoogste versnelling. Maar onderweg naar zijn belangrijkste race ooit stuit hij op een omleiding. Hij belandt in Radiator Springs, een vergeten stadje aan de aloude Route 66. Daar ontmoet hij Sally, Mater, Doc Hudson en nog een heleboel andere eigenwijze figuren die hem helpen te ontdekken dat de wereld uit meer bestaat dan roem en prijzen alleen.

.

19.50 – 20.00 The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (SBS 6)

Private, de jongste pinguïn van het team, sluipt op kerstavond stiekem weg uit de dierentuin om een cadeau te vinden voor de eenzame ijsbeer Ted. Op zijn pad door de straten van Manhatten wordt hij echter gevangengenomen door het oude vrouwtje Nana. Zij denkt dat Private een speeltje is voor haar hond om op te kauwen. Gelukkig plannen zijn vrienden Skipper, Kowalski, en Rico een reddingsactie om hem uit het appartement te redden voor het te laat is. Een vrolijk kerstavontuur met de bekende pinguïns uit de Madagascar-films van DreamWorks.

20.00 – 20.30 Kung Fu Panda Holiday Special (SBS 6)

Mr. Ping, de vader van Po, heeft een belangrijke droom waarin hij samen met zijn zoon Po zijn beroemde noodles bereidt. De droom verandert in een nachtmerrie wanneer Po hem in de steek laat en hij alleen achterblijft. Wanneer hij wakker schrikt, stelt Po hem gerust dat hij nergens heengaat. Maar zijn woorden zijn nog niet koud of Po wordt door meester Shifu gevraagd om het jaarlijkse winterfeest in het paleis te organiseren. Een grappige kerstspecial met de bekende personages uit DreamWorks’ animatiefilm Kung Fu Panda.

.
.

21.25 – 23.06 Arthur and the Minimoys (Een)

De tienjarige Arthur woont bij zijn oma. Zoals alle kinderen van zijn leeftijd, is hij gefascineerd door de verhalen die zijn oma hem vertelt voor het slapengaan. Geïnspireerd door een oud, geheimzinnig boek, droomt hij over Afrikaanse stammen, bijzondere uitvindingen en verborgen schatten. Maar wat als deze verhalen echt zouden zijn? Stel je voor dat er echt een schat verborgen ligt in de achtertuin? En dat de Minimoys, de lieve, kleine wezentjes, die zijn opa tekende, ook echt bestaan. Arthur besluit om, met behulp van de aanwijzingen van zijn opa, naar het land van de Minimoys te gaan om niet alleen zijn huis, maar ook de Minimoys te redden.

Zaterdag 25 december

06.35 – 07.20 Laura’s Weinachtsstern / Laura’s Kerstster (Ned 3)

De film brengt een kerstavontuur voor het meisje uit Laura’s Ster, een van de meest succesvolle tekenfilms uit Duitsland. Kerstmis nadert en voor de zevenjarige Laura en haar broertje Tommy kan de tijd niet snel genoeg vooruitgaan. Dit jaar gaan ze samen met hun vader en moeder naar tante Martha. Tenminste, dat was het plan, maar een sneeuwstorm denkt daar anders over. Voor de familie zit er niks anders op dan weer naar huis te keren. Tommy is ontroostbaar, maar misschien, heel misschien, wordt Kerstmis toch nog een leuke dag.

.

06.50 – 08.05 Kleiner Dodo (ARD)

Kleiner Dodo is een grappig verhaal dat zich in de jungle afspeelt. Het avontuurlijke verhaal gaat over een kleine orang-oetan die de kracht van muziek ontdekt. Een viool wordt achtergelaten in de natuur en het nieuwsgierige aapje is dol op het geluid dat uit het vreemde voorwerp komt. Hij houdt de viool eerst voor iedereen verborgen, maar het duurt niet lang voor hij de betoverende muziek met iedereen deelt. Al gauw krijgen ook zijn vriendjes de smaak van muziek te pakken. Kleiner Dodo is een hartverwarmende productie van de makers van Laura’s Ster en De Kleine IJsbeer.

.

08.10 – 09.25 The Land Before Time VIII: The Big Freeze (ZDF)

Voor de allereerste keer valt er sneeuw in de vallei. Deze onbekende witte vlokken brengen iedereen in de war. Al snel ontdekken de dieren dat deze grappige vlokken een bedreiging vormen voor hun overleving. Maar Platvoet, Cera, Ducky en Petrie, maken zich meer zorgen om Spike. Die raakt gefascineerd door een kudde stegosaurussen die voorbijtrekken. Hij sluit zich aan bij de kudde om de sneeuw te ontvluchten. Spike wordt stiekem achtervolgd door Ducky. Ze gaan een mysterieus gebied in waarin ze nog nooit zijn geweest. Platvoet, Cera en Petrie zetten de achtervolging in om hun verloren vriendjes terug te vinden.

09.00 – 10.05 Gotta Catch Santa Clause / Wie vangt de Kerstman? (Ketnet/Canvas)

Elk kind weet dat de Kerstman niet bestaat. Geloven in de Kerstman is voor baby’s, toch? De twaalfjarige Trevor is er echter van overtuigd dat de goede man wél echt is. Wat alle anderen ook zeggen, het kan Trevor niets schelen, hij houdt stug vol. Er is maar één manier om te ontdekken of er echt een Kerstman is. Als zijn beste vriendin Veronica hem uitdaagt om met bewijzen te komen, is Trevor vastbesloten de Kerstman te vangen. Maar hij en zijn vrienden zijn niet de enigen die achter de oude man aanzitten.. Kan Trevor zijn gelijk bewijzen? En zal de Kerstman het volgende kerstfeest halen?

09.05 – 10.25 Rudolph the Red-Nosed Reindeer (ARD)

Een spannend en leuk avontuur van Rudolph, het beroemdste rendier ter wereld. Rudolph met zijn rode neus wordt door zijn vriendjes uitgelachen. Hij vlucht naar de Noordpool waar hij een lieve ijsbeer ontmoet. Als zijn andere vriend, een mooi en lief hertje, gevangen genomen wordt door de slechte ijskoningin gaat Rudolph de Kerstman helpen. Zal Rudolph erin slagen om ook dit jaar van Kerstmis een groot feest te maken?

.

.
.

13.25 – 14.45 Madagascar (BBC 1)

Wanneer Marty de zebra uit de Central Park Zoo van New York ontsnapt, gaan Alex de leeuw, Melman de giraf en Gloria het nijlpaard meteen achter hun vriend aan. De boot waar ze op terechtkomen, lijdt onverwacht schipbreuk en de vier belanden in het exotische Madagascar. Daar leren de verwende dieren voor het eerst de wildernis kennen, iets wat ze alleen maar uit verhalen kennen. Zonder verzorgers die hen op hun wenken bedienen, zullen de dieren moeten leren hoe ze in het wild moeten overleven.

.
.

14.00 – 15.20 Barbie and the Magic of Pagasus (Ketnet/Canvas)

Prinses Annika (Barbie) ontdekt het avontuur als ze vriendschap sluit met Brietta, een prachtig gevleugeld paard dat haar meeneemt naar het mooie koninkrijk in de wolken. Annika heeft maar drie dagen de tijd om de vloek van Wenlock te verbreken, een boosaardige tovenaar die de koninklijke familie in steen heeft veranderd. In haar strijd tegen Wenlock, ontmoet Annika nieuwe vrienden waarmee ze naar het verboden bos reist, door ijsgrotten schaatst en boven de wolken vliegt op zoek naar de magische toverstaf van licht.
.

14.00 – 15.15 Niko en de Vliegende Brigade (Disney XD)

Het jonge, naïeve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn. Tijdens de gevaarlijke zoektocht naar zijn vader, wordt Niko ook bijgestaan door Wilma, een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven…

.

.

14.30 – 15.05 Peter en de Wolf (Ned 3)

Het geliefde sprookje van componist Prokofiev werd al ontzettend vaak verfilmd, maar deze stop-motionversie van het meer dan zeventig jaar oude verhaal steekt boven de andere uit. Peter is een tengere jongen die een teruggetrokken bestaan leidt. Samen met zijn overbeschermende grootvader woont hij in een huisje in het bos. Zijn enige vrienden zijn dieren: een eend, een kat en een vogel. Van zijn grootvader mag hij nooit het bos in, maar natuurlijk kan Peter niet aan de verleiding weerstaan. Hij heeft er de tijd van zijn leven, tot een gevaarlijk wolf opduikt. Op de muzikale uitvoering van het Londense Philharmonia Orchestra ontpopt zich een ontroerend verhaal.

14.40 – 17.30 Mary Poppins (SBS 6)

Ga mee met de ‘perfecte’ Mary Poppins (Julie Andrews) als ze op magische wijze ieder huishoudelijk klusje in een spelletje verandert en iedere dag een wonderlijk avontuur. Raak betoverd door onvergetelijke figuren, zoals bijvoorbeeld schoorsteenveger Bert met zijn vele talenten. De combinatie van leuke tekenfilmfragmenten, een hartverwarmend verhaal en fantasievolle liedjes (Supercalifragilisticexpialidocious) maken van Mary Poppins een van de populairste musicals aller tijden. De film werd niet toevallig bekroond met vijf Oscars.

.
.

14.40 – 16.10 The Dark Crystal (Een)

Dankzij de stralen van het Donkere Kristal leven de Gelflings in een wereld van welvaart en vrede. Wanneer het Kristal door een aardbeving barst, komt er een einde aan hun gelukkige leven. De Skesis, de aartsvijanden van de Gelflings, maken gebruik van deze situatie en proberen hun vijanden uit te schakelen. Alleen Jen, de laatste Gelfling, kan zijn ras redden, maar hij is erg jong en weet niet wat voor kwaad hem allemaal te wachten staat…

.

.

16.10 – 17.30 Shrek the Third (BBC 1)

Maak je borst maar nat voor het derde deel van Shrek, want het sprookje dat nooit eerder is verteld, gaat verder in deze splinternieuwe, hilarische komedie van koninklijke proporties. Als zijn schoonvader plotseling ziek wordt, begint Shrek samen met Ezel en Gelaarsde Kat aan een nieuw, wervelend avontuur om de rechtmatige troonopvolger te vinden. Iedereen is weer van de partij, samen met Merlijn die op magisch gebied de weg kwijt is, de onhandige Arthur, een bende geëmancipeerde prinsessen en enkele onverwachte nieuwkomers. Alleen in de wereld van Shrek leeft iedereen nog lang en vrolijk.

17.30 – 18.00 The Gruffalo (BBC 1)

Een muis loopt door het bos. De vos, uil en slang zien wel een lekker hapje in hem. Maar de slimme muis misleidt de dieren door hen bang te maken voor de Gruffalo: een reusachtig beest met knarsende tanden, eeltige knieën, oranje ogen, paarse stekels en een gifgroene wrat op zijn neus. Gelukkig weet het pientere knaagdiertje muis dat de door hem verzonnen Gruffalo niet echt bestaat. Of toch wel? De korte animatiefilm is gebaseerd op een kinderboek en werd terecht bekroond met een BAFTA voor Beste Korte Animatiefilm.

.

17.30 – 17.40 The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (SBS 6)

Zie beschrijving bovenaan van vrijdag.

17.40 – 18.05 Kung Fu Panda Holiday Special (SBS 6)

Zie beschrijving bovenaan van vrijdag.

20.30 – 22.35 Enchanted (Net 5)

Een sprookje komt tot leven in deze film die geïnspireerd is op de vele klassieke tekenfilms van Walt Disney. Voor prinses in wording Giselle is het leven een sprookje, tot ze van het animatieland Andalasia verbannen wordt en in de allesbehalve magische, echte wereld van het moderne Manhattan terechtkomt. Wanneer een cynische en nuchtere scheidingsadvocaat haar te hulp schiet, heeft hij er nog geen idee van dat dit vrolijke en onschuldige meisjes met grote ogen op het punt staat hem te betoveren. Een modern sprookje met de muziek van Alan Menken.

.

20.35 – 21.05 Merry Madagascar (VTM)

In deze korte animatiefilm halen King Julien en zijn onderdanen per ongeluk de slee van Santa Claus neer. Door de harde landing lijdt de vrolijke rode dikkerd aan geheugenverlies. Om alle kinderen in de wereld een rampzalige kerst te besparen, besluiten de dieren dat zij de cadeautjes naar de kinderen zullen brengen. Maar met vier dolle pinguïns in plaats van getrainde rendieren is dat niet zo vanzelfsprekend. Zal deze maffe beestenboel erin slagen om de Kerstman te helpen en de wereld een feestelijke Kerstmis te bezorgen?

.
.

21.20 – 23.30 Happy Feet (VT4)

Keizerspinguïns zijn geboren zangers. Allemaal, behalve de jonge Mumble, die een geboren danser is… een tapdanser welteverstaan. Door zijn afwijkende talent wordt Mumble uiteindelijk uit de kolonie verstoten en gedwongen de grote, koude wereld in te trekken. Samen met de Amigos en de wijze geelkuifpinguïn Lovelace begint Mumble aan een spannende reis en bewijst hij dat je, zolang je in jezelf gelooft, de wereld kunt veranderen.

.

.

Zondag 26 december

05.30 – 06.40 The Land Before Time V: The Mysterious Island (ZDF)

Op een dag strijkt een zwerm rupsen neer in de Groene Vallei die iedere plant verslindt die ze tegenkomt. De eens zo groene ruimte is nu leeg en onvruchtbaar en de bewoners moeten een nieuwe thuis vinden totdat de Groene Vallei is hersteld. Maar als een ruzie tussen de volwassenen de vriendjes uiteen dreigt te drijven, lopen Platvloet en de anderen van huis weg. Hun tocht neemt hen mee van het Grote Water waar vreemde figuren zwemmen en spelen, naar de kust van een mysterieus eiland waar ze hun vriendje Happer weer tegenkomen. Maar dit keer is alles anders en moet Happer hen beschermen tegen de scherptanden op het eiland en zelfs tegen zijn ouders.

06.40 – 08.00 Dinosaur (ARD)

Zie beschrijving bovenaan van vrijdag.

09.00 – 10.26 The Velveteen Rabbit (Ned 3)

Het verhaal gaat over Toby die door zijn drukke vader naar zijn strenge grootmoeder gestuurd wordt om daar de vakantie door te brengen. Dat valt eerst wat tegen, maar zijn hele wereld verandert wanneer hij op de magische zolder van het huis een heleboel bijzonder speelgoed ontdekt. Drie vergeten figuurtjes – waaronder een katoenfluwelen konijn – openen er een wereld vol verbeelding die hun leven voor altijd zal veranderen. De familiefilm is gebaseerd op een populair kinderboek en combineert handgetekende animatie met levensechte beelden.

09.00 – 10.25 Casper’s Haunted Christmas (Ketnet/Canvas)

Zie beschrijving bovenaan van vrijdag.

09.03 – 10.15 Rudolph the Red-Nosed Reindeer and the Island of Misfit Toys (ARD)

Wanneer een mysterieuze dief het speelgoed van de Kerstman steelt, belooft het dit jaar maar een trieste Kerstmis te worden. Maar Rudolph, het beroemdste rendier te wereld, is vastbesloten om het feest te redden. Samen met zijn vrienden (Hermey, Cornelius, Bumbles de Verschrikkelijke Sneeuwam en Claric) trekt belooft Rudolph aan de Kerstman dat hij de dief zal vinden en het speelgoed op tijd terug te brengen. De fantastische reis brengt Rudolph en zijn vrienden naar een eiland waar kapotte en afgedankte speelgoedfiguurtjes terechtkomen…

10.45 – 12.20 Who Framed Roger Rabbit? (BBC 1)

De film is het verhaal over een man, een vrouw en een konijn in een driehoeksverhouding vol moeilijkheden. Het is een verbazingwekkende mix van komedie, actie, avontuur en romantiek.. in een wereld waar alles mogelijk is. Leuk voor wie de oude cartoonhelden van weleer nog eens aan het werk wil zien zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Sylvester, Tweety, Tasmanian Devil, Yosemite Sam, Elmer Fudd, Marvin The Martian, Speedy Gonzalez en Pepe Le Pew. Een wereldbekende combinatie van live action en animatie en de winnaar van drie Oscars (voor Beste Visual Effects, Film Editing en Sound Editing).
.

10.55 – 12.30 The Sword in the Stone / Merlijn de Tovenaar (SBS 6)

Als bekend wordt dat degene die een behekst zwaard diep uit een grote steen trekt de volgende koning van Engeland zal worden, proberen velen vergeefs het zwaard uit de steen te trekken. Het lijkt een onmogelijke taak voor een onhandige schildknaap in opleiding, maar met wat hulp van de legendarische tovenaar Merlijn zou de ongelooflijke droom van de jongeman nog wel eens uit kunnen komen. Dit verhaal vol humor, spanning en mooie animaties brengt de tijdloze legende van Koning Arthur bruisend tot leven.

.

13.50 – 15.10 The Ant Bully (BBC 1)

Het leven van de jonge Lucas gaat niet over rozen. Hij is net verhuisd, heeft geen vrienden en is een gemakkelijk doelwit voor enkele pestkoppen in zijn nieuwe wijk. Om zijn frustratie af te koelen, valt hij een mierenhoop aan met zijn waterpistool en de tuinslang. Maar als je zo klein bent als een mier dan is de wereld groot – en het avontuur nog groter. Dat is de les die de Lucas leert als hij van de ongelukkige mieren een koekje van eigen deeg krijgt. Ze slaan terug met een geheim drankje waardoor “De Vernietiger” tot hun eigen formaat krimpt. De mierenhoop wordt omgetoverd in een berg vol opwinding, actie en humor.

14.50 – 16.35 Snow White and the Seven Dwarfs / Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen (VTM)

De sprookjesachtige betovering, zinderende spanning en boeiende avonturen beginnen als de jaloerse stiefmoeder van Sneeuwwitje haar toverspiegel raadpleegt en tot haar grote woede ontdekt dat Sneeuwwitje mooier is dan zijn. Om de wraakzuchtige koningin te ontlopen, vlucht Sneeuwwitje naar een betoverend huisje in een ver bos waar ze de levens verandert van de zeven schattige bewoners: Stoetel, Dommel, Niezel, Bloosje, Giechel, Doc en brompot Grumpy.
.

15.10 – 16.25 Over the Hedge (BBC 1)

Als oplichter RJ de Wasbeer betrapt wordt bij het stelen van voedsel van Vincent de Beer, redt hij zich uit de situatie door het onmogelijke te beloven: hij zal binnen een week een nieuwe lading voedsel regelen. Wanneer RJ een groep onschuldige dieren tegenkomt, ziet hij meteen een oplossing voor zijn probleem. Hij overtuigt hen ervan dat de woonwijk een fantastische plek is, met een eindeloze hoeveelheid voedsel en van alle gemakken voorzien: er wordt eten voor de dieren buiten gezet in grote metalen bakken! Verne, leider van de groep, blijft echter twijfelen, ook aan zijn leiderschap. Langzaam worden hij en RJ toch vriendjes en leren ze met hun nieuwe vreemde omgeving om te gaan – en hoe!

15.40 – 17.15 Happy Feet (ZDF)

Zie beschrijving bovenaan van zaterdag.

16.25 – 18.05 Enchanted (BBC 1)

Zie beschrijving bovenaan van zaterdag.

18.20 – 20.00 The Muppet Christmas Carol (Veronica)

Samen met Michael Caine spelen de bekende poppen van Jim Henson mee in een hervertelling van het beroemde verhaal van Charles Dickens over de kerstavond van Ebenezer Scrooge. Ook in dit verhaal krijgt Scrooge avondvisite van de kerstgeesten Verleden, Heden en Toekomst, die Scrooge de gevolgen van zijn zelfzuchtige handelen laten zien. Kermit the Frog speelt Bob Cratchit en de rollen van de geesten worden vertolkt door de figuren van The Muppet Show. Samen laten ze ogen van Scrooge opengaan en leren ze hem wat de echte betekenis van Kerstmis is. Misschien wel de beste vertolkingen van het Scrooge-verhaal… en anders wel een van de leukste.

.

Met hartelijke dank aan Titia, een animatie(blog)fan van het eerste uur die ik langs deze weg nog eens extra wil bedanken voor de vele tips die ze ons het voorbij jaar trouw bleef doorsturen. Zonder haar argusogen was dit overzicht wellicht een stuk korter geweest. Heb je zelf ook nog interessante animatiefilms gespot? Aarzel dan niet en stuur ons een virtueel briefje via [email protected].

Lees ook:Animatiefilms op tv (11 – 17 december)
Lees ook:Knappe test voor The Children’s World
Lees ook:Animatiefilms op tv (4 juli – 10 juli)
Lees ook:Animatiefilms op tv (18 – 23 december)
Lees ook:Allereerste trailer van Shrek Forever After

12 reacties op “Animatiefilms op tv (24 – 26 december)

  1. max

    joepie Kung fu panda holiday komt op tv

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans W.

    Lekker veel films!! Zatermiddag allemaal even kijken naar PETER EN DE WOLF, de terechte Oscar-winnaar van de inmiddels in Nederland wonende Suzie Templeton. Poppenanimatie die bijna het niveau van Barry Purves bereikt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. peter

    paar goede films zitten er tussen

    en iedereen vrolijk kerstfeest

      /   Beantwoorden  / 
  4. Lina

    Jezus..dat duurde lang..er zijn de weke heirvoor genoeg films op televisie wgeest die niet door jullie besproken zijn!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

      Klagen is toch gemakkelijk hé?
      .
      Kruipt wel wat tijd/werk in hoor.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Seppe

      Als je tips hebt mag je die altijd delen, hoor… (Het is dat het Kerstmis is, of je had nu de volle lading gekregen. Grmbl.)

        /   Beantwoorden  / 
  5. Seppe

    Update: Voor de Belgische liefhebbers van Sneeuwwitje draait de tekenfilm vandaag op VTM.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kenny

      ik ben aan het kijken trouwen Seppe elke namiddag op VTM (van de kerstvakantie) een echte disney klasieker hier dit is de volgorde morgen toy story,dinsdag: mulan,woensdag: monster inc,donderdag: operation dumbo drop en vrijdag: mary poppins
      (zaterdag en zondag staan er nog niet op ik laat dit je weten zo snel mogelijk) :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Seppe

        Jep, die tips kreeg ik eerder al doorgestuurd van Lise. Ze verschijnen straks in het nieuwe overzicht voor de komende dagen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. kenny

          :)

            /   Beantwoorden  / 
  6. kenny

    Seppe Vrijdagavond om 20.45 op vt4 (belgie) spelen ze ook The Ant Bully ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.