Sonic naar de bios

Film in de maak over de bekende blauwe egel.

Sonic the Hedgehog is het bekende personage uit de gelijknamige games van Sega. Er is niet alleen een animatieserie in de maak (zie plaatjes in dit bericht), maar er wordt ook gewerkt aan een bioscoopfilm.

Sony Pictures Entertainment en Marza Animation Planet slaan daarvoor de handen ineen. Het is de bedoeling om een film te maken die computeranimatie met live action combineert. Evan Susser en Van Robichaux schrijven het script. Producenten zijn Neal H. Moritz, Takeshi Ito en Mie Onishi.

De film moet de bekende look en het karakter van de blauwe egel overbrengen naar het witte doek. Enkele beruchte personages uit de games, onder wie de slechterik Dr. Eggman, zullen niet ontbreken. Details over het verhaal zijn er niet.

(Via Comingsoon)

Lees ook:Bekijk Sega’s held Sonic in kortfilm Night of the Werehog
Lees ook:Nieuwe Sonic-trailer
Lees ook:Flintstones naar de bios
Lees ook:Eerste blik Sonic-serie
Lees ook:Eerste poster voor The Nut House

Eén reactie op “Sonic naar de bios

  1. TAZ

    klinkt als leuk nieuws.
    nu maar hopen dat ook tails & knuckles in de film zitten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.