Mister Ed-film in de maak

Pratend paard uit de jaren zestig galoppeert naar de bioscoop.

Waterman Entertainment heeft de rechten gekocht om een film te maken van Mr. Ed, een oude televisieserie over een pratend paard.

Mr. Ed is een Amerikaanse televisieserie die in de jaren zestig op CBS werd uitgezonden. De verhalen draaiden om de komische belevenissen van Mr. Ed, een bijzonder slim paard dat kon spreken, en zijn eigenaar Wilbur Post, een onhandige architect.

Hoewel de makers van de serie vroeger een echt paard lieten ‘spreken’, worden voor de geplande bioscoopfilm de nieuwste digitale technieken gebruikt. Het resultaat wordt een mix van live action en computeranimatie.

De productie-en distributiestudio wil zich meer en meer toeleggen op het ontwikkelen van nieuwe familiefilms. Karakters en verhalen die ouders uit hun jeugd kennen, worden opnieuw geïntroduceerd voor hun kinderen. De studio had eerder al een hand in films zoals Casper, Stuart Little en de drie Alvin and the Chipmunks-films. Vorige week kwam Waterman in het nieuws toen het aankondigde een moderne, deels geanimeerde versie van The Brave Little Toaster te willen maken.

Het is niet de eerste keer dat geprobeerd wordt om een adaptatie van de serie naar het witte doek te brengen. Enkele jaren belandde het project al eens in de stal van Fox.

Intro van de serie Mr. Ed

(Via Deadline)

Lees ook:Heathcliff-film in de pijplijn
Lees ook:Sony plant Manimal-film
Lees ook:Afleveringen Astro Boy gratis te bekijken
Lees ook:Nieuwe Fraggle Rock-film in de pijplijn
Lees ook:Sony wil ALF weer tot leven brengen

3 reacties op “Mister Ed-film in de maak

  1. Hansje

    In Nederland zal dit alleen de 45+ mensen aanspreken. Die serie is ECHT heel erg oud, en heeft nooit de allure van de Thunderbirds, Batman of de Flintstones gehad. Ben benieuwd of het inderdaad gemaakt gaat worden, en of het wat gaat doen…

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    nu maar hopen dat ze ook die bekende aanstekelijk leuke begin tune ook gaan gebruiken in de film.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.