Bezoek de VROAAM! Carrièredag

Donderdag 31 maart vindt de VROAAM! Carrièredag voor Creatieven voor de derde keer plaats in Amsterdam.

Als (startende) creatieveling of (derde- of vierdejaars) student ben je van harte welkom op deze informatieve dag. Er zijn presentaties van professionals die vertellen over hun beroepspraktijk en over de belangrijkste ontwikkelingen in het vak. Van hoe je social media kunt benutten tot de huidige staat van de animatie, gepresenteerd door verschillende Nederlandse studio’s. Daarnaast zijn er workshops die gaan over praktische dingen als het berekenen van je uurtarief, tips bij het pitchen van opdrachten, hoe je een goed portfolio opzet, et cetera.

Wil je advies op maat, dan kun je je portfolio voorleggen aan maximaal vier van de 120 creatieven, galeriehouders en agentschappen die aanwezig zijn. Heb je een specifieke praktische vraag, dan kun je terecht bij verschillende coaches, de KvK, belastingdienst, Syntens, orakels en tarotkaartleggers. Voor deze adviezen op maat moet je je wel van tevoren aanmelden. Dat kun je hier doen. Heb je nog tijd over? Dan is er een infomarkt met beroepsorganisaties, opdrachtgevers, cursusaanbieders, kennisinstituten en fondsen.

Het gehele programma kun je hier bekijken. Kaartjes zijn aan de deur te koop, maar pin wel eerst even want betalen kan alleen contant. €12,50 kost het voor de hele dag als je student of BNO/FF/PANL-lid bent, anders is het €22,50. De dag vindt plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam, goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op de website van Pakhuis de Zwijger vind je een routebeschrijving.

Lees ook:Vroaam!, de carrièredag voor creatieven
Lees ook:Avond over animatie en games in Amsterdam
Lees ook:Programma Playgrounds vs. Submarine staat online
Lees ook:KLIK! 2013 zoekt animatiefilms
Lees ook:De Rotterdamse Avond voor de Animatiefilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.