Boordevolle Wall-E update

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog wat Wall-E nieuws hebben gebracht en nu zitten we met een kleine robotoverload… Laten we dan maar snel beginnen met deze boordevolle update.

Net als vorig jaar kunnen we op 3 en 4 juli genieten van een exclusieve Disney avant-première op de American Movie Day te Antwerpen en Brussel. Dit jaar steelt dus niemand minder dan Wall-E de show, 26 dagen voor de officiële release. Vanaf 14 juni vind je alle informatie op de website.  

Wall-E ontmoette de laatste weken tal van aardse prullaria en zijn afspraakjes gaan onverminderd door. Onderstaand kan je genieten van Wall-E ontmoet basketbal (inclusief beelden uit de film), Wall-E ontmoet brandkraan en Wall-E ontmoet stuiterballen.

Wall-E ontmoet basketbal

Wall-E ontmoet brandkraan

Wall-E ontmoet stuiterballen

De officiële site heeft veel nieuwe updates ondergaan. Je kan eindelijk je eigen robot maken, nieuwe wallpapers, icons en meer downloaden, spelletjes spelen en veel video's bekijken.

Over video's gesproken, in onderstaande Buy 'n Large promotape, maak je kennis met een aantal robots uit de Pixar animatiefilm. Leuk om te zien!

Buy 'n Large Promo

En wat zou een nieuwe Disneyfilm zijn zonder de fake versie die voortijdig de ronde doet. Bekijk de trailer van Tiny Robots, van de makers van Little Cars… en huiver!

 Trailer Tiny Robots

Afsluiten en genieten doen we graag met de Russische poster…

Lees ook:
- Wall-E ontmoet hoofdtelefoon
- Wall-E ontmoet hoelahoep
- Wall-eeeeeeeeeeee in het lang

Lees ook:Nog meer Wall•E video’s
Lees ook:Derde Wall-E trailer
Lees ook:Nieuwe stemmen Wall•E
Lees ook:Buzz en Woody helpen Wall-E een handje
Lees ook:Wall-eeeeeeeeee in het lang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.