Nieuw Toy Story 3 personage verborgen in trailer Up

Meer over het nieuwe personage in dit bericht.

Pete Docter verklapte aan MTV’s Moviesblog dat er in de trailer van Up een nieuw personage uit Toy Story 3 was verstopt. Het filmpje werd uiteraard door heel wat mensen aandachtig bekeken en dankzij een tip van Up-producer Jonas Rivera raakte het nieuwe karakter bekend. In het fragment (zie teaser op 01’04″) vliegt het huis van Carl Fredricksen voorbij het raam van een meisjeskamer. We hebben even een screenshot uit de 720p-trailer genomen (klikkerdeklik op ‘t plaatje voor ware grootte).

Helemaal links onderin, naast het bed, ligt het veelbesproken personage. De felgekleurde teddybeer zal dus naast de bekende helden ook een rol spelen in de nieuwste Toy Story. Pixar houdt ervan om in allerlei fragmenten hints weg te stoppen. Op Slashfilm worden er nog meer easter eggs (verborgen elementen) uit de bewuste scène toegelicht. De bal met de rode ster is dezelfde als de bal waarmee Luxo (Pixars bekende lamp uit het logo) speelt in een van hun kortfilmpjes. Ook verklapte de tekening aan de muur al dat er in Up een hond en een vreemde vogel zouden meespelen.

Wie het niet gelooft en het allemaal nog eens met eigen ogen wil controleren, kan onderaan in dit bericht de tweede trailer van Up herbekijken.

Update op 22 mei 2009: Ondertussen raakte bekend dat het nieuwe, pluchen personage uit Toy Story 3 zal luisteren naar de naam Lotso. (Bron: PixarCollector)

(Met dank aan Disneyfan voor de tip)

Lees ook:Pixars favoriete lamp Luxo beschuldigd van moord
Lees ook:Pixar maakt Halloweenspecial
Lees ook:Korte animatiefilm: Tango for Jansjo
Lees ook:De nieuwe Wall-E trailer! Nu te zien!
Lees ook:Nieuw personage voor Toy Story 3: Lots-o’-Huggin’ Bear

2 reacties op “Nieuw Toy Story 3 personage verborgen in trailer Up

  1. Seppe

    Update: Het nieuwe personage uit Toy Story 3 heet Lotso.

      /   Beantwoorden  / 
  2. YARNICK

    ook de bal op de foto is uit toy story :d

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.