Ga met je vrienden gratis naar Toy Story 1 en 2 in 3D!

[wedstrijd afgelopen] Samen met Walt Disney Studios Benelux kunnen wij een heleboel van onze lezers gelukkig maken met gratis kaartjes voor beide animatietoppers die in 3D in de bioscoop verschijnen. Alsof dat nog niet voldoende is, krijg je er ook nog enkele leuke goodies bovenop! Lees snel verder hoe je kan winnen.

Toy Story en Toy Story 2, twee prachtige films die van Pixar een wereldbekende animatiestudio maakten, verschijnen volgende maand opnieuw in de bioscoop. Volgens de makers waren de films altijd al bedoeld om in 3D te verschijnen en nu de technologie eindelijk op punt staat, werden de animatiefilms dus in een gloednieuw 3D-jasje gestoken. De twee speelgoedavonturen verschijnen als een bijzondere dubbelfilm die uitsluitend in de 3D-bioscopen draait.

Samen met de Walt Disney Studios van Nederland en België kunnen wij een heleboel van onze lezers gelukkig maken met een gratis kaartje voor beide films. Het gaat om acht bundeltjes met vrijkaartjes voor vier personen. Als je wint, kun je dus ook nog eens drie familieleden of vrienden meevragen. Als extra prijs worden er ook nog T-shirts, paraplu’s of jojo’s uitgedeeld aan de winnaars.

Hoe kun je winnen?

Deelnemen aan deze wedstrijd is heel eenvoudig. Je bezoekt de Facebook-pagina van de Walt Disney Studios uit jouw land (Nederland of België), je wordt fan en je laat daar op hun wall een berichtje achter in de vorm van een leuke tekst, een mooie tekening, een grappige foto of een eigen filmpje waarin je laat weten wie jouw favoriete karakter uit Toy Story is. Vergeet echter niet om je bericht te beginnen met animatie.blog.nl, anders kunnen we uiteraard niet weten of jij een van onze lezers bent die de kaartjes wil winnen. Je berichtje kan bijvoorbeeld zijn:

“animatie.blog.nl – Ik wil dolgraag de gratis kaartjes winnen omdat Buzz en Woody mijn favoriete helden zijn en ik niet langer kan wachten om ze allebei in 3D te bekijken.”

Als je uit Nederland komt, klik dan op de onderstaande banner om naar de Facebook van Walt Disney Studios NL te gaan en kaartjes te winnen voor een Nederlandse bioscoop.

Als je uit België komt, klik dan op de onderstaande banner om naar de Facebook van Walt Disney Studios BE te gaan en kaartjes te winnen voor een Belgische bioscoop.

De wedstrijd loopt van 14 april 2010 tot en met 28 april 2010. Daarna worden uit alle inzendingen de acht leukste beloond met een prijzenpakket. Dat bestaat uit vier vrijkaartjes voor de 3D-voorstelling van Toy Story en Toy Story 2 en twee goodies. De twee animatiefilms worden achter elkaar vertoond met een pauze ertussen.

De 3D-versies van Toy Story en Toy Story 2 draaien vanaf 5 mei 2010 in de Nederlandse en Belgische 3D-bioscopen. Wees er niet te laat bij, want deze speciale dubbelfilm verschijnt slechts voor twee weken in de bioscoop.

Tip: Breng je vrienden en familieleden ook op de hoogte van deze wedstrijd, want als zij meespelen, maken jullie samen natuurlijk meer kans op de filmkaartjes. Veel succes!

Enkele leuke teasers voor de 3D-versies van Toy Story 1 en 2

Lees ook:Winnaars van de Toy Story-vrijkaartjes
Lees ook:Nieuwe beelden uit Toy Story 3 in Japanse trailer
Lees ook:Win een prachtig prijzenpakket van Toy Story 3
Lees ook:Trailer Toy Story 1 en 2 in 3D
Lees ook:Nieuwe spotjes en teaserposters voor Toy Story 1 en 2

15 reacties op “Ga met je vrienden gratis naar Toy Story 1 en 2 in 3D!

 1. DragonMaster

  Vet! Als ik thuiskom, doe ik zeker mee! :D

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jeroen

  Oh, nice!! :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. esteban

  Eén van mijn beste vrienden heeft als kind nooit de kans gehad die films te zien. Ongelooflijk, I know. Omdat ‘t op mijn kleine non-HD TV-schermpje maar een povere bedoening zal zijn (aan het sparen voor ‘n flatscreen), ga ik straks ook meedoen aan de wedstrijd! :D

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jeroen

  Nog maar 2 dagen…zal mij moeten haasten als ik mijn deelname wil afkrijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Kenny

  Ik heb gewonnen YES

    /   Beantwoorden  / 
 6. Jeroen

  Ik heb op het einde dan maar niet meegedaan, blijkt dat enkel de nederlandse dubs te zien zullen zijn volgens Kinepolis… heel spijtig.

    /   Beantwoorden  / 
 7. esteban

  *Doet vreugdedansje!* Ik heb ook gewonnen!

  Klopt het trouwens dat er énkel NL dubs te zien zullen zijn?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jeroen

   Yep, enkel de NL versie…in Belgie alvast, ik ben niet zeker hoe het zit in Nederland.
   Vind ik toch wel dwaas eigenlijk, het is maar 2 weken, kunnen ze dan niet tenminste de originele versie ook tonen….al was het maar voor een week?
   .
   Zo teleurgesteld!! Ging vandaag mijn tickets al online bestellen om met een groep maten te gaan kijken. :(

     /   Beantwoorden  / 
 8. esteban

  Dat is inderdaad wel een idiote beslissing … ik heb talloze vrienden die deze zeker gingen zien. Maar voor de NL versie passen ze ongetwijfeld.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jeroen

   Jep, same here, heb onlangs iemand leren kennen die voor de aankoopdienst van Kinepolis Group werkt, gast is maar 24 maar beslist wel zo goed als wat er in de meeste commerciele zalen te zien zal zijn.
   .
   Hij kent alle distributeurs en ging het eens navragen bij de zijn contactpersoon bij Disney.

     /   Beantwoorden  / 
   1. esteban

    Let us know … ik kruis alvast m’n vingers! ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

     Hehe, zal ik doen. Ik verwacht wel geen positief antwoord hoor.
     Maar het is altijd leuk om een concreet antwoord te hebben ook al zal het waarschijnlijk in de trend van “wij geloven niet dat de oudere doelgroep hier genoeg interesse voor zou hebben om dit financieel gunstig te maken” zijn.

       /   Beantwoorden  / 
 9. Jeroen

  Btw, die gast heeft gisteren ook Toy Story 3 mogen bekijken….damn I’m so jealous of his job. XD

    /   Beantwoorden  / 
 10. esteban

  Bij deze kan ik melden dat er WEL vertoningen in OV zijn te Belgie. In Aalst (bv) draaien ze Toy Story I+II met tweetalige ondertiteling!

    /   Beantwoorden  / 
  1. davince

   En die draait dan alleen om 14:00…..duh…!!
   Ik heb helaas niet mogen winnen met de wedstrijd ondanks een originele foto (Yep ik ben een slechte verliezer!) maar omdat hij toch niet in originele versie te zien is ben ik minder rouwig. Maar mijn zoontje van 4 had het zeker fantastisch gevonden.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.