Een nieuwe Cars Toon: Monster Truck Mater

Bekijk de korte animatiefilm Monster Truck Mater

Bekijk Monster Truck Mater, een nieuwe kortfilm waarin stoere monsterwagens uit Cars het tegen elkaar opnemen in de arena. Niet voor doetjes!

Afbeelding uit de kortfilm Monster Truck MaterTow Mater wordt Tormentor en Lightning McQueen wordt Frightening McMean in deze nieuwe kortfilm van Pixar. De vrolijke takelwagen en zijn snelle maatje spelen de hoofdrol in alweer een van Mater’s Tall Tales (sterke verhalen). Het duo belandt in de Monster Truck Wrestling-arena waar ze het moeten opnemen tegen enkele gevaarlijke tegenstanders.

Op Upcoming Pixar staat bovendien een interessant interview met Rob Gibbs, de coregisseur van deze kortfilm. Daarin geeft hij meer uitleg over de reeks en vertelt hij over de details die bij de productie komen kijken. Wat Mater nog meer wordt (of verzint) in de volgende filmpjes? De ultieme rockster, de eerste takelwagen op de maan en de slimme detective in een hommage aan het film-noirgenre. Naar verluidt komt er ook een dvd aan met een compilatie van deze Cars Toons. Zodra daar meer nieuws over is, lees je dat vanzelf op onze site.

Afbeeldingen uit Monster Truck Mater (klik voor hoge resolutie)

Afbeelding uit Monster Truck Mater Afbeelding uit Monster Truck Mater monstertruckmaterimage03 Afbeelding uit Monster Truck Mater

Kortfilm Monster Truck Mater

Kortfilm Monster Truck Mater (alternatieve versie mocht de bovenstaande niet werken)

Genoten van deze kortfilm? Dan vind je Mater the Greater, Rescue Squad Mater, El Materdor, Tokyo Mater en Unidentified Flying Mater vast ook wel leuk.

Lees ook:Eerste clip uit Monster Truck Mater
Lees ook:Eerste blik op nieuwe Cars Toon-filmpjes
Lees ook:Nieuwe Pixar kortfilm: Cars in Tokyo
Lees ook:Eerste clip uit Cars Toon Air Mater
Lees ook:3 nieuwe Cars filmpjes online

Eén reactie op “Een nieuwe Cars Toon: Monster Truck Mater

  1. Locall

    Heerlijk!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.