Pixar vliegt Ken en Barbie naar Hawaï?

Ken en Barbie krijgen een eigen, korte animatiefilm. Misschien wel een die je volgend jaar samen met Cars 2 in de bioscoop krijgt te zien.

Het is geen geheim dat Pixar aan Toy Story Toons werkt, korte avonturen met de bekende personages uit de Toy Story-films. In juli schreven we al over het plan van Walt Disney om per jaar vier van zulke filmpjes te produceren. Hetzelfde gebeurde ook met de Cars Toons, waarin Mater en Lightning McQueen steeds in een nieuw avontuur verzeild raken.

Lee Unkrich, de regisseur van Toy Story 3, bevestigde eerder dat een van deze kortfilms Cars 2 zal voorafgaan in de bioscoop. Via Twitter lichtte animator Floyd Norman (voortijdig?) een tipje van de sluier op. In enkele berichten vertelde hij over een grappig verhaal waarin Ken en Barbie naar het exotische Hawaï willen.

Of dit het filmpje is dat aan Cars 2 wordt gekoppeld is niet zeker, maar sowieso krijgen Ken en Barbie een eigen miniavontuur. Iedereen die Toy Story 3 heeft gezien, weet dat het koppel garant staat voor plezier. Hopelijk heeft Ken ondertussen een stijlvolle vervanger gevonden voor de Hawaïaanse zwembroek die Barbie doormidden scheurde…

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:Leuke plaatjes uit Hawaiian Vacation
Lees ook:Nieuwe clip uit Hawaiian Vacation
Lees ook:Nieuwe Toy Story Toon gaat The Muppets vooraf
Lees ook:Eerste clip uit Toy Story Hawaiian Vacation
Lees ook:Eerste blik op Toy Story’s Hawaiian Vacation

4 reacties op “Pixar vliegt Ken en Barbie naar Hawaï?

 1. max

  hoe zij deze toy story toon gaan heten ,
  maar komt deze serie op disney channel ( in Amerika dus , niet in Nederland en Belgie)
  naar als cars toon , ik hoop dat 100 % bij cars 2 zou komen , als de dvd van Cars 2 uitkomt zou dan zo toy story toon op staan , ik zie het wel

    /   Beantwoorden  / 
 2. Laura32

  moest erg lachen om Ken en Barbie in TS3 dus ik ben erg benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jeroen

  Zal wel amusant worden, al hoopte ik bij de Cars sequel toch op een originele short met een nieuw concept/personages om de film iets of wat aantrekkelijker te maken.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Mina

  Beter geven ze die Barbie poppen een leuke aniamtie serie op Disney Channel en dan ene beetje als een tv reality serie over een beroemd koppeltje…:) Das toch grappig? ;)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.