Britse coureurs en Japanse sumowagens in Cars 2

Racewagens uit Engeland en Duitsland, torero’s uit Spanje en sumoworstelaars uit Japan? Maak kennis met acht nieuwe personages uit de animatiefilm Cars 2.

In Cars 2 nemen Lightning McQueen en Mater deel aan een internationale grand prix, een gigantische race waarin wordt bepaald wie de allersnelste raceauto ter wereld is. Maar de wedstrijd wordt onverwacht een groot avontuur, want terwijl McQueen zich concentreert op de razendsnelle wedstrijd, raakt Mater verzeild in een geheime spionagemissie.

Aangezien de race door heel wat landen raast, komen de wagens veel nieuwe, buitenlandse personages tegen. Zo leent de F1-coureur Lewis Hamilton in de nieuwe animatiefilm van Pixar zijn stem aan zijn eigen personage. Groot-Brittannië wordt ook vertegenwoordigd door David Hobbscap (David Hobbs), een oude kampioen die nu als verslaggever werkt voor grote races. Uit Duitsland komt Max Schnell, een razendsnelle wagen uit Stuttgart. Toreador Miguel Camino, die in Pamplona opviel tijdens het jaarlijkse Running of the Bulldozers-evenement, zorgt voor het Spaanse temperament.

De overige vier personages komen uit Japan. Okuni is een actrice van het kabukitheater, Pinion Tanaka en Kingpin Nobunaga zijn twee professionele sumoworstelaars en Zen Master maakt met zijn hark de meest rustgevende zandsculpturen.

Cars 2 verschijnt vanaf 29 juni 2011 in de Nederlandse en Belgische bioscopen (ook in 3D). Meer afbeeldingen en informatie over de film vind je in onze vorige berichten.

Acht nieuwe personages in Cars 2 (klik voor hoge resolutie)

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:Drie nieuwe clips uit Cars 2
Lees ook:Mater lekt vloeistof in nieuwe clip uit Cars 2
Lees ook:Vijf nieuwe personages uit Cars 2
Lees ook:Een tweede tv-spotje voor Cars 2
Lees ook:Nieuwe trailer en retroposters voor Cars 2

Eén reactie op “Britse coureurs en Japanse sumowagens in Cars 2

  1. Tünde

    Haha die Japanse met de kimono is wel erg schattig. Misschien de film maar eens kijken vanwege de grafische kwaliteit… (Moet ook nog steeds de eerste Cars zien)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.