Bird denkt na over tweede Incredibles

The Incredibles

Een tweede Incredibles-film is niet uit de regisseurs gedachten.

The IncrediblesElk jaar als Pixar een nieuwe animatiefilm aankondigt, in het bijzonder sequels zoals Finding Dory, reageren enkele hardnekkige fans dat ze liever een vervolg op superheldenfilm The Incredibles zouden zien. En tijdens bijna elk interview dat regisseur Brad Bird over zijn nieuwe films geeft, komt dezelfde vraag weer naar boven: “Krijgen we een sequel?”

In een recent interview met THR naar aanleiding van Tomorrowland – de nieuwe liveactionfilm waarvoor hij het aanbod afwees om Star Wars: Episode VII te regisseren – werd Bird opnieuw aan de tand gevoeld over een vervolg op de populaire animatiefilm.

Op de vraag wat de kans is op The Incredibles 2, antwoordde hij:

“Ik heb erover nagedacht, ook al denken mensen van niet. Ik hou van die karakters en die wereld. Ik wrijf over mijn kin en krab mijn hoofd. Ik heb heel veel elementen waarvan ik denk dat ze erg goed zouden werken in een vervolgfilm en als ik ze goed aan elkaar kan zetten, zou ik dat wellicht doen. Ik zou graag wat sneller te werk gaan bij films. Ik zoek naar manieren om het tempo op te voeren en uit te zoeken hoe je de creatieve controle behoudt over het eindresultaat en toch wat sneller kunt werken. Er zijn namelijk zo veel verschillende films die ik wil maken. Het alsof ik een loods in mijn hoofd heb vol half ineengezette ideeën.”

Hoewel hij duidelijk een beetje opkijkt tegen de lange periode dat er aan een animatiefilm wordt gewerkt (minstens vier jaar), heeft Brad Bird blijkbaar het idee van een vervolg nog niet opgegeven. Dat moet de Incredibles-fans toch weer wat hoop geven…

Lees ook:Brad Bird staat open voor The Incredibles 2
Lees ook:Derde Cars & tweede Incredibles
Lees ook:Brad Bird neemt afscheid van animatie
Lees ook:Bonusmateriaal van The Incredibles
Lees ook:Grappige trailer kondigt Incredibles Blu-ray aan

6 reacties op “Bird denkt na over tweede Incredibles

  1. max

    Geweldig nieuws! CEO van Pixar heeft al losgelaten dat er in de komende 5 jaar nog sequels komen, dus laten we hopen dat hij na het project waarmee hij nu bezig is hieraan begint. En hopen dat de film rond 2017-2020 komt.Ook erg fijn om te lezen dat hij goede ideeen heeft, dus dat het niet alleen om geld gaat.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    als ik hem was zou ik in ieder geval voor de sequel van incredibles verder gaan waar deel 1 op hield want aan het einde had de nieuwe schurk genaamd the underminder zich al aangekondigd.
    toch wordt het minimaal 2016 dan voordat ie uit komt als ie al komt. als pixar ieder jaar met een film komt want voor 2014 staat the good dinosaur al gepland en voor 2015 staat finding dory al vast gepland.
    in ieder geval is het wel fijn om te horen dat er nog hoop is en ie het idee niet in de prullenbak heeft gegooit.

      /   Beantwoorden  / 
    1. max

      Er staat al meer gepland hoor:

      2014 – The good dinosaur
      2015 – voorjaar The inside out
      2015 – najaar Finding Dory
      2016 – Dia de los muertos

      En er gingen geruchten dat in 2016 Cars 3 zal uitkomen of dit daadwerkelijk zo is is niet duidelijk, dus op zijn vroegst najaar 2016 of later.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Roel

        Cars 3? Uit welke bron? In ieder geval heel leuk nieuws, ik hoop niet dat ze met the underminer doorgaan.

          /   Beantwoorden  / 
        1. max

          Ik las het bij the rotoscopers een animatie site. Het is een gerucht dus laten we hopen van niet!

            /   Beantwoorden  / 
  3. poppie

    alsjeliefd pixar ik kijk hier zoooo naar uit laat hem alsjebliefd komen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.