The Simpsons maken reclame voor Coca-Cola

Bekijk het reclamespotje voor Coca-Cola met The Simpsons

De bekende gele personages figureerden gisteren in een promotieclip voor de frisdrank.

Afbeelding uit het reclamespotje voor Coca-Cola met The SimpsonsDe best bekeken televisie-uitzending in Amerika is de Super Bowl, het grootscheepse footballevenement. De reclamespotjes die dan worden uitgezonden, zijn de duurste ooit. Omdat heel wat bedrijven hun beste commercials bewaren voor deze gelegenheid, wordt er erg veel aandacht besteed aan de clips die op Super Bowl Sunday verschijnen.

Zo verschenen gisteren reclamespotjes voor dure films als The Last Airbender, Robin Hood, The Wolfman, Prince of Persia en Alice in Wonderland, maar ook grappige clips voor Doritos, Snickers, KIA en Google werden gisteren door miljoenen mensen bekeken.

Ook Coca-Cola investeerde aardig wat dollars in een reclamespotje voor de frisdrank. Niemand minder dan de wereldbekende personages uit The Simpsons werden ingeschakeld om het zoete drankje te promoten, al is het verrassend genoeg Mr. Burns die de hoofdrol speelt. Hoe dan ook, de commercial zal zijn effect niet missen, want ondertussen wordt de clip toch ook maar lekker in België en Nederland bekeken…

Super Bowl XLIV Coca-Cola Commercial: The Simpsons

(Via FilmSchoolRejects)

Lees ook:Kung Fu Panda 2 will wok you
Lees ook:Coca Cola parodieert Grand Theft Auto
Lees ook:Coca Cola’s wondere wereld deel II
Lees ook:Coca Cola brengt eenheid bij de Olympische Spelen
Lees ook:Hoeveel tekenfilmhelden herken jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.