Nieuwe projecten Sony

De studio onthult de vier volgende animatiefilms.

The Untitled Smurfs Movie

Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet, Shrek 2) zal de derde film met de Smurfen regisseren. Opvallend is dat deze film, in tegenstelling tot zijn twee voorgangers, volledig met computeranimatie wordt gemaakt en niet langer een hybridefilm is met echte acteurs en locaties. De regisseur verklaarde dat de karakterontwerpen en achtergronden hierdoor stilistisch dichter zullen aanleunen bij het originele werk van de Belgische stripmaker Peyo. Het verhaal is geen vervolg, maar een ontstaansgeschiedenis over het prille begin van de blauwe wezentjes. De voorlopige titelloze prequel (die blijkbaar, om de vernieuwing aan te tonen, niet The Smurfs 3 heet) staat gepland voor 22 juli 2015 in de Nederlandse en Belgische zalen.

Hotel Transylvania 2

Genndy Tartakovsky (Hotel Transylvania, Samurai Jack, Dexter’s Laboratory) keert terug als regisseur voor Hotel Transylvania 2. Het script wordt gepend door Adam Sandler en Robert Smigel. Over het verhaal zijn nog geen details bekend, maar de betrokkenheid van Sandler garandeert zonder twijfel de aanwezigheid van de monsterlijke hoteleigenaar Dracula. De sequel wordt in september en oktober 2015 in de Belgische en Nederlandse bioscopen verwacht.

Popeye

Achter de schemen werkt Tartakovsky nog steeds aan Popeye. De langverwachte 3D-animatiefilm over de bekende zeebonk die van spinazie houdt, verschijnt in de loop van 2016 op het witte doek.

Can You Imagine?

Daarnaast werkt de drukke man ook aan een nieuwe film met de werktitel Genndy Tartakovsky’s Can You Imagine?. Het originele project wordt omschreven als “een fantastische reis door de fantasie van een jongen”. Tartakovsky zal de geanimeerde prent schrijven en regisseren. Een releasedatum is er nog niet, maar bovenaan in dit bericht vind je wel al het allereerste stukje concept art.

(Via THR)

Lees ook:Tartakovsky kiest voor Popeye in 3D
Lees ook:Popeye
Lees ook:Hotel Transylvania 2 in de pijplijn
Lees ook:Tartakovsky regisseert Hotel Transylvania
Lees ook:Officiële teasers voor Hotel Transylvania

2 reacties op “Nieuwe projecten Sony

 1. DragonMaster

  Erg benieuwd naar die films van Tartakovsky!

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  van 3 van de 4 aangekondigde films wisten we eigenlijk al langer dat die uit gaan komen.
  alleen die vierde titel alleen nog niet.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.