Open Season 2 rechtstreeks naar dvd

Disney heeft enkele maanden geleden aangekondigd te stoppen met rechtstreeks-naar-dvd vervolgfilms op hun populaire franchises. Dankzij de invloed van Pixarman John Lasseter worden we niet langer gepijnigd door een Assepoester 3 of een Mulan 2.

Helaas, de één zijn dood is de ander zijn brood: Sony Pictures Animation ziet het gat in de markt en kondigt de rechtstreeks-naar-dvd release aan van Open Season 2. Hoewel de eerste Open Season slechts een matig succes kende met een opbrengst van 185 miljoen dollar, vond Sony dat de dvd goed genoeg presteerde om de basis te vormen voor een vervolg.

Het verhaal gaat over Mr. Weenie, één van de bijpersonages van Open Season. Deze tamme dashond ontsnapt uit zijn veilige huis en hij vindt een nieuw onderkomen bij de rebellerende bosdieren.

Sony voert momenteel gesprekken met Martin Lawrence (Boog) en Ashton Kutcher (Elliot) maar het is zelfs niet duidelijk of hun personages opnieuw verschijnen in de film. Cody Cameron spreekt de stem in van Mr. Weenie. De film komt waarschijnlijk uit in 2009.

Lees ook:
- Open Season open deur
- Spaghetti tornado's in Cloudy With a Chance of Meatballs 

Lees ook:Open Season 2: Nieuwe details en een minitrailer!
Lees ook:Eerste trailer voor Open Season 3
Lees ook:Eerste afbeeldingen uit Open Season 3
Lees ook:Open Season in IMAX 3D
Lees ook:Het jachtseizoen is geopend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.