Nieuwe posters Cloudy with a Chance of Meatballs

Lekkerbekken, smulpapen en verwanten van hollebolle gijs kijken er al lang naar uit: Eindelijk een film waarin allerlei lekkers uit de lucht regent. Op de film is het helaas nog enkele maanden wachten, maar er kwam wel al een nieuwe poster uit de lucht vallen.

Sony Pictures Animation brengt dit jaar Cloudy with a Chance of Meatballs uit. Na Monster House, Open Season 1/2 en Surf’s Up wordt het dit keer een film om écht van te snoepen. Heel erg vernieuwend is de poster echter niet. Waar de vorige poster enkel de rug van de uitvinder liet zien, prijken op de nieuwe prijken twee andere personages in vooraanzicht, maar het decor bleef ongewijzigd. Enkel bij de Duitse versie is ook de achtergrond een beetje veranderd. Net zoals de plaatjes in hoge resolutie, vind je beide posters onderaan in dit bericht terug.

Bill Hader (Ice Age 3) speelt de rol van Flint Lockwood, een mislukte uitvinder die met creaties als een apengedachtenvertaler helaas weinig succes oogst. Tot hij op een dag een machine uitvindt die ervoor zorgt dat het donuts, ijsjes en gehaktballen regent. De enige vriend en collega van Flint is Steve, een aapje dat alleen maar aan eten denkt. Anna Farris (Alvin and the Chipmunks 2) spreekt dan weer de stem in van Sam, een enthousiaste stagiaire die voor een weerstation werkt. Ze droomt er van om een professionele weervrouw te worden en die droom zou wel eens werkelijkheid kunnen worden wanneer ze als enige bericht over een bui van cheeseburgers. Andere bekende stemmen in de film zijn die van Bruce Campbell (The Ant Bully), Andy Samberg (Space Chimps), James Caan en niemand minder dan krachtpatser Mr T.

In België komt de film uit op 28 oktober 2009, in Nederland iets later op 3 december.

Posters en afbeeldingen uit Cloudy with a Chance of Meatballs

Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Lees ook:Nieuwe trailer Cloudy with a Chance of Meatballs
Lees ook:Nieuwe clip uit Cloudy with a Chance of Meatballs
Lees ook:Cloudy with a chance of Meatballs in 3D!
Lees ook:Het regent nieuwe plaatjes en fragmenten uit Meatballs
Lees ook:De maffe uitvindingen van Flint

2 reacties op “Nieuwe posters Cloudy with a Chance of Meatballs

  1. Tom

    “iets later op 3 december”…dat is ruim een maand later. Vind ik niet “iets”, hoewel in vergelijk met de release van UP in Nederland tov die in Amerika..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Seppe

    Releasedata willen nog wel eens verschuiven, dus met een beetje geluk komt ie wat vroeger in de zalen. Persoonlijk vind ik die ‘achterstand’ op andere landen ook erg jammer. Zo lang duurt het niet om een ondertitel te maken.
    *Update* In België komt de film uit op 20 januari 2010, in Nederland iets later op 28 januari 2010.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.