Clip voor Scott Pilgrim vs the Animation

Bekijk een clip uit de kortfilm Scott Pilgrim vs the Animation

Bekijk de eerste beelden uit Scott Pilgrim vs. the Animation, een tekenfilmpje dat gemaakt werd om de verfilmde stripreeks te promoten.

Cover van het eerste stripalbum van Scott PilgrimScott Pilgrim is een geweldige stripreeks van Bryan Lee O’Malley waarin het hoofdpersonage uit de titel verliefd wordt op Ramona. Maar voor hij met haar mag uitgaan, moet hij eerst haar zeven verschrikkelijke ex-vriendjes verslaan. En dat zijn niet bepaald doetjes.

Later dit jaar verschijnt de bioscoopadaptatie van deze reeks. De film, die Scott Pilgrim vs. the World heet, wordt geregisseerd door Edgar Wright en bevat een indrukwekkende combinatie van liveaction en visuele effecten die zo uit de beeldverhalen komen.

Ter promotie van de film werd door de studio Titmouse een korte animatiefilm gemaakt. Het verhaal gaat over de beginnende vriendschap tussen Scott en Kim. Dat is een stukje dat wel in de strips zat, maar niet in de film werd opgenomen. Voor de animatie werd een tekenstijl gekozen die nauw aansluit bij de originele strips.

Afbeelding uit de kortfilm Scott Pilgrim vs the AnimationEen eerste clip en een reclamespotje voor deze geanimeerde kortfilm vind je onderaan in dit bericht, gevolgd door de trailer voor de bioscoopfilm.

De kortfilm wordt volgende week in twee delen uitgezonden op de Amerikaanse zender Adult Swim en verschijnt later, wanneer de film in de bioscoop draait, ook online op hun website en Facebook-pagina.

Op 13 augustus 2010 verschijnt Scott Pilgrim vs. the World in de Verenigde Staten. De Belgische en Nederlandse release verschijnen helaas pas in december 2010 en januari 2011.

Clip uit Scott Pilgrim vs the Animation

Reclamespotje voor Scott Pilgrim vs the Animation

Trailer voor de film Scott Pilgrim vs the World

(Via SlashFilm)

Lees ook:Korte animatiefilm: Scott Pilgrim vs the Animation
Lees ook:Korte animatiefilm: Shaun of the Dead in 60 Seconds
Lees ook:Eerste teaser voor Atomic Robo: Last Stop
Lees ook:Nameless World
Lees ook:My Little World: Frame per frame

6 reacties op “Clip voor Scott Pilgrim vs the Animation

  1. Junaid

    Heb zo’n enorme zin in deze film. Echt balen dat de film hier zo laat komt. Daardoor gaan mensen dus downloaden…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Je zou inderdaad verwachten dat de distributie heel wat sneller zou kunnen verlopen in dit digitale tijdperk. Een ondertitel maken kost geen vier à vijf maanden.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Thijs

    inderdaad echt een distributie fail..

    kijken hoelang ik het vol kan houden na de amerikaanse release
    ‘k geef het een uurtje ofzo

      /   Beantwoorden  / 
  3. esteban

    Ik ben behoorlijk weg van de comic, de geanimeerde vorm lijkt me ook wel wat … maar over de film maak ik me behoorlijjk wat zorgen. Álles ziet er fantastisch uit en dan stuit je op een gigantische miscasting van ‘t hoofdpersonage. Michael Cera als Scott Pilgrim, what a mistake.

      /   Beantwoorden  / 
    1. DragonMaster

      Ja, echt. Alsof Hollywood maar één hippe loser heeft, hè. Maar ik hoop toch echt dat het iets vets gaat worden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jeroen

        Ik had er ook serieuze twijfel bij toen zijn casting aangekondigd werd maar het blijkt niet nodig, de film krijgt gewoon overal lovende reviews.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.