Teat Beat of Sex: Openhartige vrouwenverhalen over seks

Bekijk de korte tekenfilms Teat Beat of Sex

Dankzij enkele korte animatiefilmpjes kun je eindelijk ontdekken of de grootte belangrijk is, waarom vrouwen slipjes nodig hebben en of masturbatie nou goed of slecht voor je is.

Afbeelding uit Teat Beat of SexAnimatie werd in het verleden al vaker gebruikt om jonge kinderen voor te lichten of serieuze onderwerpen op een tijdloze en stijlvolle manier onder de aandacht te brengen.

In de jaren ’40 leerde Walt Disney jonge meisjes in The Menstruation Story kennismaken met de maandelijkse herinnering aan het vrouw-zijn, een geanimeerd Frans lulletje plaatste aids in de kijker en dichter bij huis leerde de Nederlandse kortfilm Paultje en de Draak kinderen op een geweldige manier om te gaan met kanker.

Afbeelding uit Teat Beat of SexSigne Baumane, een animatrice uit Litouwen die het vak leerde bij Bill Plympton, zet die traditie graag verder. Op haar website verklaart ze dat Teat Beat of Sex een einde maakt aan de misvatting dat vrouwen niet evenveel door seks geobsedeerd zijn als mannen.

In de serie komen allerlei miniverhaaltjes voorbij vanuit het standpunt van een alledaagse meid. Zeg maar gerust de onversneden waarheid, verpakt in een tekenfilm. De mysteries van de g-plek, alcohol en seks, orgasmes, soa’s, one night stands, maagdelijkheid, voorbehoedmiddelen en nog veel meer onderwerpen komen aan bod in een reeks van vijftig korte tekenfilmpjes. De eerste drie vind je alvast onderaan in dit bericht.

Meer informatie vind je op de website www.teatbeat.com.

De drie eerste episodes van Teat Beat of Sex

(Via Cartoon Brew)

Lees ook:Korte animatiefilm: Kleine tietjes zijn lief
Lees ook:Walt Disney helpt je bij de menstruatie
Lees ook:Korte animatiefilm: Réflexion
Lees ook:Finse animatie dit weekend in de Melkweg
Lees ook:Nieuwe videoclip Paul Heaton in 2D

Eén reactie op “Teat Beat of Sex: Openhartige vrouwenverhalen over seks

  1. DragonMaster

    Grappig gedaan. En je kunt er nog wat van opsteken. ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.