Officiële trailer Futurama: The Beast with a Billion Backs


Een maand na de zwart-wit preview, heeft de officiële trailer van Futurama: The Beast with a Billion Backs zijn weg gebaand naar Youtube. Dit tweede langspeelavontuur van de Futurama bende verschijnt op 30 juni in de UK op dvd. Je kan deze momenteel het goedkoopst voorbestellen via play.com voor 14€, verzending inbegrepen.

 

Trailer Futurama: The Beast with a Billion Backs

In The Beast With a Billion Backs komen Fry, Bender, Leela en de rest van de crew een walgelijk beest tegen met miljarden tentakels, zo groot als een planeet… én bevinden ze zich in een verstorend – doch sensueel – interplanetair liefdesverhaal. Gastoptredens zijn ditmaal weggelegd voor David Cross, Brittany Murphy, Dan Castellaneta (Homer Simpson) en Stephen Hawking.

Lees ook:
- Futurama The Beast with a Billion Backs 

Lees ook:Futurama: The Beast with a Billion Backs
Lees ook:Trailer derde Futuramafilm: Bender’s Game
Lees ook:Animatiefilms op dvd releaselijst
Lees ook:De toekomst van Futurama begint met Bender’s Big Score
Lees ook:Trailer voor nieuwe Futurama film Bender’s Big Score

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.