Allereerste trailer van Despicable Me

Ruim twee minuten beeldmateriaal uit de gloednieuwe animatiefilm met Steve Carrel.

Groo is een meesterdief waar je u tegen zegt. Alles wat kostbaar is, is niet veilig voor de vlugge vingers van Groo. Een eeuwenoude piramide stelen? Daar draait hij zijn hand niet voor om. Zijn volgende geplande diefstal is er dan ook eentje van formaat: de maan. Met behulp van allerlei hoogtechnologische snufjes zoals stralen die je laten krimpen of bevriezen, is niets of niemand veilig voor de dief (wiens silhouet erg goed lijkt op dat van de filmmaker Alfred Hitchcock).

Tot Groo op een dag drie weesmeisjes ontmoet. Maar Margo, Edith en Agnes zijn niet op zoek naar de dief die de hele wereld wil vinden. Het enige wat ze zoeken is een vader en wat hun betreft is Groo de geschikte kandidaat…

Despicable Me wordt bovendien de eerste computeranimatiefilm van Illumination Entertainment, geregisseerd door Pierre Coffin en Chris Renaud. Die laatste werkte eerder ook al mee aan Robots, Ice Age 2 en Horton Hears a Who. Onder alle stemmen is die erop los kwetteren in Despicable Me is die van Steve Carrel (Over the Hedge, Horton Hears a Who) vast de bekendste. De komiek neemt dan ook de hoofdrol van Groo op zich.

Ook Julie Andrews (Shrek 2,3), Will Arnett (Monsters vs Aliens), Kristen Wiig (Ice Age 3), Russell Brand, Jason Segel, Miranda Cosgrove, Jemaine Clement en Jack McBrayer hebben hun stembanden voor de animatiefilm gesmeerd.

Despicable Me verschijnt pas in het najaar van 2010 in de bioscoop.

Trailer Despicable Me

(Via TA)

Lees ook:Nieuwe trailer en afbeeldingen uit Despicable Me
Lees ook:Nieuwe beelden Horton Hears a Who
Lees ook:Horton in de bioscoop
Lees ook:Amusante nieuwe trailer Horton Hears a Who!
Lees ook:Horton… c’est de la bombe!

3 reacties op “Allereerste trailer van Despicable Me

  1. Sven

    Lijkt me een hele goede film!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.