Bloederige trailer voor Dead Space: Aftermath

Een voorsmaakje van de tweede animatiefilm rond Dead Space, een futuristische horrorgame over een ruimteschip met monsterlijke bewoners.

Na Dead Space: Downfall (2008) komt een nieuwe animatiefilm uit die gebaseerd is op de game van Electronic Arts. Het angstaanjagende verhaal gaat verder in Dead Space: Aftermath. In het eerste deel ging ingenieur Isaac Clarke op onderzoek in een ruimteschip waarmee plotseling alle contact was verloren. Wat hij daar aantreft, is een levensechte nachtmerrie. Het grootste deel van de bemanning is dood en het schip wordt bevolkt door vreemde en dodelijke monsters.

In Aftermath wordt een tweede team naar het schip gestuurd om uit te vinden wat er precies is gebeurd met het team van Isaac en de soldaten die erheen gingen. Het horrorverhaal wordt verteld vanuit het perspectief van vier overlevenden. Elk stuk wordt geregisseerd door een afzonderlijke regisseur die zijn eigen stijl hanteert. De film bevat dus zowel handgetekende als met de computer geanimeerde beelden.

In Amerika wordt de film op dvd en Blu-ray verwacht op 25 januari 2011.

Trailer voor Dead Space: Aftermath (2011)

(Via CinemaBlend)

Lees ook:Trailer voor Space Dogs 3D
Lees ook:Beklemmende trailer voor Dead Island
Lees ook:Animatiefilm van Mass Effect in de maak
Lees ook:Politicus van der Ham leent stem aan Space Chimps
Lees ook:Korte animatiefilm: Isaac and Quincy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.