Kindje Jezus moet Kerstmis redden in 3D

Werp een blik op de eerste beelden uit Holy Night!, een Spaanse animatiefilm waarin enkele bekende figuren Kerstmis moeten redden.

Twee fantasievolle werelden leven naast elkaar in de woonkamer. Twee tradities die tegenover elkaar staan. Aan de ene kant staat de kerstboom, de thuis van de Kerstman en zijn elfen. Aan de andere kant staat een kerststalletje met Jezus, de Drie Koningen en andere bewoners. Wanneer iedereen klaar is om het feest op zijn manier te vieren, gaat het alarm af. Kerstmis is in gevaar en de ene wereld verwijt de andere. Wat een magische nacht moest worden, belooft uit te lopen op een fikse ruzie. Zal het kerstfeest gered kunnen worden?

Gelukkig zijn er nog Jezus (een naïef kindje dat altijd plezier wil maken), Rita (een zwarte ooi met een missie), Sarah (een dapper herderinnetje) en Sam (een elf die het kerstfeest koste wat het kost wil bewaren). Doen ook mee in dit verhaal: de Drie Koningen (drie mannetjes die hun grootte verbergen door op kamelen te rijden) en een dikke Kerstman (die elke dag traint om opnieuw door schoorstenen te kunnen).

Holy Night! – naar verluidt de eerste Spaanse animatiefilm in 3D – is een productie van Dygra Films (The Living Forest) en wordt geregisseerd door Juan Galiñanes. Onderaan vind je de eerste beelden uit de animatiefilm. Wees nog even mild met kritiek, want het gaat nog om een ruwe versie (in tegenstelling tot de afgewerkte plaatjes in dit bericht).

Meer informatie vind je op holynight.dygrafilms.es.

Eerste beelden uit Holy Night!

Lees ook:Korte animatiefilm: Holy Night
Lees ook:Jezus schittert in geweldig animatiefilmpje
Lees ook:Nieuwe clip uit Santa’s Apprentice
Lees ook:Concept art van Day & Night ziet het daglicht
Lees ook:Eerste clip uit Pixars Day & Night

Eén reactie op “Kindje Jezus moet Kerstmis redden in 3D

  1. peter

    ben niet heel erg geloofig maar hoef geen jezus die oorlog met de kerstman hebt de zien

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.