Stoere trailer voor Thor & Loki: Blood Brothers

De eerste, stoere beelden uit een nieuwe animatieserie rond Thor en Loki, twee bekende en goddelijke rivalen uit de Noorse mythologie.

Thor & Loki: Blood Brothers is een vierdelige serie van Marvel Knights Animation. Het doel van die studio is om animaties uit te brengen die qua stijl zo trouw mogelijk blijven aan de originele strips. Vaak levert dat (qua techniek) erg minimalistische ‘motion comics’ op, waarbij je niet echt over een vloeiende animatie kunt spreken (meer een strip waarbij af en toe wat beweegt). De studio’s nieuwste productie moet echter bewijzen dat het ook beter kan.

De nieuwe serie is gebaseerd op Loki, een stripreeks van Robert Rodi en Esad Ribic die werd uitgegeven bij Marvel. Het verhaal spitst zich toe op de relatie tussen Thor en Loki, twee gezworen vijanden. Maar hoe komt het precies dat de twee zo’n grote haat koesteren tegen elkaar? Zou het kunnen dat Loki helemaal niet zo vreselijk is als hij wordt afgeschilderd?

Het eerste deel van de serie verschijnt vanaf 28 maart 2011 op online kanalen zoals iTunes, Xbox Live en PlayStation Network. Verwacht wordt dat de afleveringen later ook gebundeld worden en op een fysiek medium verschijnen. 2011 wordt helemaal het jaar van Thor. In april komt een liveactionfilm uit rond de held met de hamer, in mei volgt een tekenfilm over de beginjaren (zie Thor: Tales of Asgard) en in de herfst verschijnt een komische computerprent over het personage (zie Legends of Valhalla: Thor).

Eerste trailer voor Thor & Loki: Blood Brothers

(Via Bleeding Cool)

Lees ook:Nieuwe trailer voor Thor & Loki: Blood Brothers
Lees ook:Nieuwe clip uit Thor: Tales of Asgard
Lees ook:Trailer en cover voor Thor: Tales of Asgard
Lees ook:Lego/Marvel-serie online
Lees ook:Gedonder met Thor in Legends of Valhalla

3 reacties op “Stoere trailer voor Thor & Loki: Blood Brothers

  1. luc

    Wow ziet er lekker uit! Ziet er altijd super goed uit als er van die getekende/geschilderde textures worden gebruikt. Ben wel benieuwd naar deze serie.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Pixelkaiju

    Ziet er gaaf uit! Ben heel benieuwd hoe de animatie vloeit!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gregory

    zo ik heb gekeken en ik kan jullie vertellen geweldig

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.