Speelse trailer voor My Little World

Bekijk de eerste beelden uit de tekenfilm My Little World.

De onderstaande ‘work in progress’-trailer biedt een voorsmaakje van My Little World, een handgetekende animatiefilm van Mike Nguyen. Hij werkte als animator mee aan films zoals Beauty and the Beast, Quest for Camelot, The Road to El Dorado en was supervising animator bij The Iron Giant. Hij doceert aan CalArts en werkt al sinds 2000 aan zijn eigen, onafhankelijke animatiefilm. Tijd vrijmaken is niet altijd even makkelijk, maar hij hoopt de film in 2013 klaar te hebben.

De stijlvolle tekenfilm speelt zich af in een dromerige wereld waar de kinderen van elk dorp hun eigen voetbalclub hebben: de Town Kids, de Tree Kids, de Mountain Kids, de River Kids en de stoere Buffalo Boys.

De jonge Blue brengt de zomer door bij zijn tante in een vredig dorpje, waar hij tot rust kan komen. Hij is een verlegen, teruggetrokken jongen, maar voor hij het weet maakt hij nieuwe vrienden. Dat komt vooral door Tiny, een nieuwsgierig meisje. Wanneer haar vrienden het voetbaltalent van Blue opmerken, ontvangen ze hem met open armen in hun club. Met Blue aan hun zijde hopen ze de Town Cup te winnen en de Buffalo Boys, de huidige kampioenen, te verslaan.

My Little World wordt een eenvoudige, maar hartverwarmende tekenfilm over vriendschap, vol speelse bewegingen van kleine voetbalhelden die met de bal over het veld dansen.

Meer informatie vind je op deze website.

Trailer voor My Little World

(Via Cartoon Brew)

Lees ook:Knappe test voor The Children’s World
Lees ook:My Little World: Frame per frame
Lees ook:Clip uit My Mommy Is in America and She Met Buffalo Bill
Lees ook:Korte animatiefilm: Rain Town
Lees ook:PES regisseert Garbage Pail Kids

Eén reactie op “Speelse trailer voor My Little World

  1. Hans W.

    Mike is al HEEL lang met deze film bezig, maar ik hoop echt dat hij af komt, want ik vind het allemaal wonderschoon. Als het uiteindelijk maar niet een ‘Richard Williams/The Thief and the Cobbler’-achtig project wordt…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.