Trailer voor serie Bad Days

De eerste fragmenten uit de Nederlandse superheldenparodie.

Vorige week schreven we hoe KLOMP! Animation aan enkele nieuwe webseries werkt voor Stan Lee’s World of Heroes en Mondo Media. De kersverse, Nederlandse animatiestudio werd opgericht na het wereldwijde succes van tekenfilmpje Disassembled.

Vandaag zijn Junaid Chundrigar en Davor Bujakovic druk bezig met het verzinnen van verhalen voor de animatieseries, maar enkele dagen geleden zat het duo nog in San Diego. Daar werd de trailer van de serie Bad Days voorgesteld aan het tweeduizendkoppige publiek van Comic-Con. De op veel gelach onthaalde trailer is nu ook online te bekijken.

Bad Days bestaat uit twaalf afleveringen van ongeveer twee minuten en de serie bevat meer absurde avonturen zoals die in Disassembled te zien waren. Verwacht je dus aan allerlei grappen over superhelden en -schurken die een slechte dag hebben. In de parodie duiken beroemde strippersonages op zoals Spider-Man, Batman en Hellboy.

Meer over de animatiestudio vind je op deze website.

Eerste trailer voor Bad Days

Lees ook:Eerste details over Bad Days en Fanboy Rampage
Lees ook:Nieuwe tekenfilmserie voor Iron Man
Lees ook:Eerste blik op nieuwe serie Beavis and Butt-head
Lees ook:Eerste trailer voor Green Days
Lees ook:Tien minuten uit nieuwe ThunderCats-serie

2 reacties op “Trailer voor serie Bad Days

  1. Tom

    “is it time for the cameo yet”. Briljant.

    Wel allemaal op hoog tempo. Ik hoop dat het in de serie straks ietsje langzamer gaat, zodat ik niet steeds hoef terug te spoelen om te zien wat er eigenlijk gebeurd :P .

      /   Beantwoorden  / 
  2. Junaid

    Elke aflevering zal focussen op één bepaald character die een slechte dag meemaakt. Het zal dus meer verhalend worden vergeleken met Disassembled en deze korte trailer :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.