Trailer SLAM 7

Mighty 7

Bekijk de eerste beelden uit tekenfilm Stan Lee’s Mighty 7.

Mighty 7In maart maakten A Squared Entertainment, POW! Entertainment en Archie Comics bekend dat ze aan een geanimeerde trilogie werkten die gebaseerd is op Mighty 7, een stripreeks van Marvel-legende Stan Lee (medebedenker van onder andere Spider-Man, X-Men, The Incredible Hulk en Iron Man).

Onderaan in dit bericht vind je nu de eerste trailer voor Stan Lee’s Mighty 7 (SLAM 7). Het project wordt omschreven als een reality-superheldenavontuur, want Stan Lee speelt in de verhalen zelf ook een rol. Wanneer de stripmaker door Archie Comics gevraagd wordt om een nieuw team van superhelden te bedenken, stort er in zijn buurt toevallig een schip met buitenaardse gevangenen neer. Hij besluit om de zeven aliens uit de handen van het leger te houden en ze op te leiden tot de nieuwe beschermers van de aarde, al zal dat uiteraard geen eenvoudige opdracht blijken.

Mighty 7Het persbericht gaf ook de namen vrij van de acteurs die hun stem lenen aan de stripverfilming. De hoofdpersonages worden ingesproken door Armie Hammer (Strong Arm, een reuzesterke kapitein), Christian Slater (Lazer Lord, die laserstralen kan schieten), Mayim Bialik (Lady Lightning, een bliksemsnelle vrouw), Teri Hatcher (Silver Skylark, een vrouw die kan vliegen), Flea (Roller Man, die zichzelf in een snel rollende bal kan veranderen), Darren Criss (Micro, een jongen die zichzelf kleiner kan maken) en Sean Astin (Kid Kinergy, broer van Micro met telekinetische krachten).

Ook te horen zijn Jim Belushi (Mr. Cross, leider van een speciale, geheime legereenheid die ufowaarnemingen onderzoekt) en Michael Ironside (Xanar, leider van de aliens van de planeet Taegon die andere planeten met geweld overnemen).

Er wordt gestart met drie animatiefilms (die op televisie zullen verschijnen). Later zouden ook een maandelijkse strip en een animatieserie worden uitgebracht (in 2015). De eerste film heet Beginnings en wordt in het begin van 2014 verwacht op de Amerikaanse zender The Hub. In de zomer van 2014 ligt de film in de winkelschappen.

Trailer voor SLAM 7

(Via SHH)

Lees ook:Animatiefilms Stan Lee’s Mighty 7
Lees ook:Officiele trailer Monsters vs Aliens
Lees ook:Het wil niet opschieten met Mighty Mouse
Lees ook:Bootleg trailer Monsters vs. Aliens verschenen
Lees ook:Trailer Monsters vs Aliens-serie

2 reacties op “Trailer SLAM 7

  1. DragonMaster

    Ziet er cheap uit – niet de zelfde kwaliteit als de DC en Marvel films. Jammer

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    het ziet er op zich niet slecht uit maar echt enthousiast wordt ik er ook nog niet van.
    ik geef het maar het voordeel van de twijfel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.