Eerste trailer voor K3

Bekijk de trailer en eerste afbeeldingen van de tekenfilmserie rond K3

Zingende meiden, stoute boeven en boze monsters! De eerste beelden zijn opgedoken uit K3, een geanimeerde televisieserie rond de bekende meidengroep.

Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3België en Nederland zijn duidelijk te klein geworden voor K3, want de nieuwe animatieserie rond de Nederlandstalige meidengroep wordt met een Engelstalige trailer voorgesteld. De serie zit nog in de ontwikkelingsfase, maar het idee is om 52 afleveringen van 13 minuten te maken. Die zou dan in Frankrijk gemaakt worden door Studio 100 Animation, speciaal daarvoor opgericht in Parijs.

Dat een groep die K3 heet in werkelijkheid bestaat uit Karen, Kristel en Josje krijg je natuurlijk aan geen mens uitgelegd, dus speelt Kathleen in de tekenfilmserie nog gewoon mee. Het trio kreeg ook een flinke verjongingskuur, want de serie draait om drie jonge tieners die als popsterren door het leven gaan. Natuurlijk zijn er ook een paar (ondeugende?) jongens en een vaderfiguur in de vorm van een chauffeur / kok / bodyguard.

Tekenfilmserie rond K3 binnenkort op tv? Terwijl ze met hun toerbus van het ene naar het andere concert rijden, beleven ze allerlei avonturen. Of ze nu een weeshuis redden van enkele projectontwikkelaars, juwelendieven ontmaskeren of een monster beschermen van enkele jagers, K3 lost het probleem altijd op. Altijd nét op tijd voor hun volgende optreden waar ze het publiek trakteren op enkele hippe liedjes.

Hoewel ik totaal niet tot de doelgroep behoor, zie ik dit concept nog wel aanslaan bij de kijkbuiskinderen van vandaag. Zoals je op de afbeeldingen onderaan kunt zien, zijn er – zowel qua inhoud als animatiestijl – tal van gelijkenissen met andere populaire tekenfilmseries zoals Totally Spies, The Powerpuff Girls, Winx Club en andere reeksen die zich tot jonge kinderen richten.

Als alles volgens plan verloopt, wordt de serie verwacht in 2011-2012.

Afbeeldingen uit de tekenfilmserie K3

Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3 Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3 Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3

Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3 Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3 Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3

Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3 Afbeelding uit de tekenfilmserie rond K3

Eerste trailer voor tekenfilmserie K3

(Met dank aan Levi voor de tip)

Lees ook:Eerste teaser voor animatieserie ThunderCats
Lees ook:Nieuwe Snarf en voertuigen uit de ThunderCats
Lees ook:Nieuwe trailer voor Beavis and Butt-head
Lees ook:And Then There Was Gordon op tv?
Lees ook:Meer Cleveland Brown op Comedy Central

20 reacties op “Eerste trailer voor K3

  1. peter

    iell
    gadverdamme

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    Buiten de character designs/animatie ziet dit er visueel altans nog verassend goed uit…moeilijk om te geloven zelfs…vooral van iets dat uit de Studio 100 stal komt, ze zijn nu niet meteen bekend om hun production values.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erikvdb

    Ziet eruit als een regelrechte Totally Spies kloon. Maar beter goed gejat dan slecht bedacht ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mina

    Haha leuk! :) Dat liedje is trouwens gewoon De Wereld van K3, het introliedje van hun televisieprogramma…maar dan in het Engels!

      /   Beantwoorden  / 
  5. manuela

    Waar is Jerry en whoop?

    Verder ziet het er grafisch wel goed uit!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Patrick

    Geinige look maar ik denk niet dat het onderscheidend genoeg is om het internationaal te maken. Waarschijnlijk komt er wel een volledig nederlandse versie. In Nederland en Belgie in ieder geval voldoende fanbase. En uitzendmogelijkheden. Wel leuk om te zien dat ze een 2D stijl kiezen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. esteban

    Maareum … ze zijn in de verste verte niet te herkennen in de tekenfilmfiguurtjes. In die mate zelfs dat ik me afvraag wat ze met elkaar te maken hebben.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Hoezo niet herkenbaar? Het zijn drie populaire zangeresjes die overal optreden… en weeskinderen redden en monsters helpen!

        /   Beantwoorden  / 
  8. peter

    is dat nouw josje of die katleen

      /   Beantwoorden  / 
    1. manuela

      Dit is nog Kathleen!

        /   Beantwoorden  / 
      1. manuela

        Dat een groep die K3 heet in werkelijkheid bestaat uit Karen, Kristel en Josje krijg je natuurlijk aan geen mens uitgelegd, dus speelt Kathleen in de tekenfilmserie nog gewoon mee

          /   Beantwoorden  / 
    2. Seppe

      Ik moet jullie allebei teleurstellen. Er wordt in deze trailer wel over Karen, Kristel en Kathleen gezongen, maar in werkelijkheid zijn het enkele stemactrices. Of dat voor de Nederlandstalige versie ook zo is, valt nog af te wachten…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jeroen

        Ik vermoed dat de nederlandstalige versie wel door de 3 dames zal ingesproken worden…en dat het 3rde lid gewoon Josje zal heten…omdat we ze in de lage landen nu toch zo kennen, er is geen uitleg bij nodig.

          /   Beantwoorden  / 
  9. Mick

    Ik denk dat ze in het buitenland Karen, Kristel en KATLEEN gaan heten en worden ingesproken door stemactrices uit dat land, maar dat ze in de Nederlandse dub wél worden ingesproken door de twee K’tjes + Josje en dat ze het blonde personage ook gewoon Josje gaan noemen. Dat is iedereen hier toch wel gewend en ik denk dat het voor Josje ook niet echt fijn is om de stem van ‘Kathleen’ in te spreken. Plus, de personages lijken toch totaal niet op hun echte tegenhangers :P

    Verder denk ik dat ze met dit concept K3 ook in het buitenland willen introduceren en dat elk land dan ook zijn ‘eigen’ K3 zal krijgen (zangeressen die de personages nadoen). Maar of dat ook gaat werken….Ik bedoel, kijk maar naar Wir3!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Lisa

      Ja, waarschijnlijk als ze de tekenfilm everywhere in de wereld uitbrengen zullen mensen K3 gaan googlen. En zal K3 (De orginele) ook wel bekend worden inderest van de wereld en zal Studio 100 hun muziek wel moeten uitbrengen overal..;)

        /   Beantwoorden  / 
  10. Frits

    Ik hoop dat Benelux door dezelfde fase gaat als Frankrijk dat deed met animatie. Ook al moeten er dit soort dingen gemaakt worden, de industrie word wel gestimuleerd.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Alexsandra

    wat is WIR3?? en waarneer komt dit op tv dan

      /   Beantwoorden  / 
  12. Jelle

    Trouwens, ik vind dat in de Nederlandse versie écht Josje moet inspreken en dat ze Josje mag noemen daar! het is na haar komst dat het succes van K3 weer is gestegen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.