Eerste blik op tekenfilmserie Allen Gregory

Maak kennis met Allen Gregory, het hoofdpersonage uit een nieuwe tekenfilmserie over een pretentieus kereltje van zeven jaar.

Fox breidt de Animation Domination-programmatie uit. Naast bekende hits als The Simpsons, Family Guy, American Dad, The Cleveland Show en het recente Bob’s Burgers, zullen ook enkele nieuwe tekenfilm-reeksen van start gaan.

Een daarvan is Napoleon Dynamite, waarvan je eerder al de karakters kon bekijken. De serie is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm en draait rond Napoleon en zijn maffe familieleden en vrienden. Meer informatie en een eerste afbeelding vind je in ons vorige bericht.

De tweede serie, Allen Gregory, draait om het gelijknamige hoofdpersonage, een pretentieus, zevenjarig kereltje dat aan de grootste uitdaging van zijn leven begint. Hij gaat namelijk voor het eerst naar de lagere school, met allerlei normale (lees: domme) kinderen van zijn leeftijd. De serie werd bedacht door Jonah Hill (die ook de stem van Allen inspreekt), Jarrad Paul en Andrew Mogel.

Een seizoen bestaat meestal uit een dertiental afleveringen, maar Napoleon Dynamite krijgt zes afleveringen en Allen Gregory zeven. In plaats van één krijgen nu dus twee series een kans om zich te bewijzen. Allen Gregory verschijnt als eerste in de herfst op de Amerikaanse televisie, gevolgd door Napoleon Dynamite. Beide series worden geprogrammeerd na The Simpsons, om zo hopelijk een heleboel cartoonliefhebbers aan de buis gekluisterd te houden.

Update 19 mei: Bekijk de eerste trailer voor Allen Gregory

De karakters uit tekenfilmserie Allen Gregory (klik voor hogere resolutie)

(Via Stay Tooned In)

Lees ook:Eerste trailer voor serie Allen Gregory
Lees ook:Makers vertellen over tv-serie Allen Gregory
Lees ook:Nieuwe clips uit Napoleon Dynamite-serie
Lees ook:Napoleon Dynamite krijgt een animatieserie
Lees ook:Eerste trailer voor Napoleon Dynamite-serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.