Nieuwe trailer voor The Legend of Korra

Een komisch voorsmaakje van de nieuwe tekenfilmserie.

Na de eerste trailer en vier uitgelekte fragmenten is er een nieuwe, officiële trailer opgedoken voor The Last Airbender: The Legend of Korra. Dat is een langverwachte animatieserie die dit jaar op Nickelodeon verschijnt.

Het gaat om een vervolg op de populaire avonturen uit Avatar: The Last Airbender, al spelen de nieuwe afleveringen zich wel zeventig jaar later af. Het verhaal draait deze keer om Korra, een dappere en strijdlustige meid van de waterstam. Zij staat voor de lastige taak om de nieuwe Avatar te worden, iemand die alle natuurelementen kan beheersen en als enige een einde kan maken aan de oorlog.

Het onderstaande voorsmaakje bevat enkele ongeziene beelden en laat fans van de Amerikaanse serie ongetwijfeld watertanden, al focust dit spotje iets meer op de humor uit de serie. De video werpt ook een eerste blik op Tenzin. Hij is de zoon van Aang, de vorige Avatar, en zal Korra bijstaan.

Nieuwe trailer voor The Legend of Korra

(Via IGN)

Lees ook:Veelbelovende trailer voor The Legend of Korra
Lees ook:Knappe trailer voor The Legend of Korra
Lees ook:Vier clips uit Avatar: The Legend of Korra
Lees ook:Sneak peek Korra: Book Two
Lees ook:Nieuwe Avatar-serie start in september

3 reacties op “Nieuwe trailer voor The Legend of Korra

 1. Max

  ziet er leuk uit alleen de oude lijkt me toch iets leuker, wanneer komt het in nederland?

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  met een beetje geluk is ie misschien samen de tekenfilmseries monsuno en de gloednieuwe teenage mutant ninja turtles deze zomer te zien op nickelodeon.
  dat is althans wel de planning zover ik weet maar het kan natuurlijk altijd uitlopen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Sarah

  2 dingen het lijkt me wel cool en de tweede max ik weet wanneer het komt als je nickelodeon kent komt het er bijna op ergens in mei bij buitenspeel dag dan staat Nickelodeon uit en daarna komen allemaal nieuwe afleveringen ook van avatar ik weet niet of Korra echt is hoeft niet maar ik denk het haast wel

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.