Nieuwe teaser Calimero

Calimero

Bekijk een verse teaser voor de nieuwe 3D-animatieserie.

CalimeroZoals we eerder meldden, wordt Calimero nieuw leven ingeblazen. De Franse studio Gaumont Animation (voorheen Alphanim) werkt maar liefst aan 104 nieuwe afleveringen van 11 minuten. De serie verschijnt dit jaar op de Franse televisie (TF1), niet toevallig het jaar waarin de eeuwig jonge Calimero zijn vijftigste verjaardag viert.

De verhalen draaien opnieuw om de belevenissen van het zwarte kuikentje met de eierschaal op z’n kop en zijn vriendjes. In tegenstelling tot de oude, handgetekende filmpjes, wordt de nieuwe serie met de computer geanimeerd.

Nadat in maart de eerste teaser opdook, is nu een tweede voorsmaakje van de tv-reeks te bekijken onderaan in dit bericht. Het gaat om een Franse video, maar het eerste zinnetje (“C’est vraiment trop injuste.”) begrijpt elke Calimero-fan wel.

Tal van Europese televisiezenders zijn in onderhandeling om de nieuwe avonturen uit te zenden en de serie werd ook al verkocht aan de internationale markt (waaronder Canada, Amerika en Japan). Daarnaast heeft de studio grootse plannen voor het kleine kuiken. Op het animatiefilmfestival in Annecy dit jaar onthulde Marco Pagot dat er naast de serie ook over een musical en een heuse avondvullende animatiefilm wordt nagedacht.

Franse teaser voor Calimero

Lees ook:Eerste blik op moderne Calimero
Lees ook:Calimero keert terug in 2013
Lees ook:Nieuwe Calimero-afleveringen in de maak
Lees ook:Eerste blik op Lanfeust Quest
Lees ook:Eerste teaser voor The Amazing World of Gumball

3 reacties op “Nieuwe teaser Calimero

  1. TAZ

    ziet er heel goed uit.
    nu maar hopen dat ie ook in het nederlands op zappelin gaat verschijnen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. 5tarvin

    ziet er echt heel kleurrijk uit

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hansje

    Ik was destijds al iets te oud voor de tekenfilmserie, maar dit lijkt me een goeie ‘vertaling’ naar 3D. Ziet er leuk uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.