Griffins bezoeken Simpsons

Fox

Fox werkt aan ultieme cross-over van geanimeerde families.

Bart SimpsonThe Simpsons en Family Guy, twee van de bekendste tv-series uit het Animation Domination-programma van de Amerikaanse zender Fox, bereiden zich voor op de ultieme confrontatie. De studio maakte zopas bekend dat er aan een bijzondere aflevering wordt gewerkt waarin beide families elkaar ontmoeten.

De geanimeerde kruisbestuiving verschijnt pas volgend jaar op tv. Het verhaal van de nieuwe aflevering wordt als volgt omschreven:

Peter en de andere Griffin-familieleden verlaten hun dorp en belanden in Springfield. Daar worden ze opgewacht door een vriendelijke vreemdeling die Homer heet en die zijn nieuwe ‘albino-vrienden’ met open armen ontvangt. Beide families kunnen het prima met elkaar vinden. Stewie raakt geobsedeerd door Bart en zijn ouderwetse grappen, Lisa onftermt zich over Meg en probeert iets te vinden waar ze in uitblinkt, Marge en Lois vergeten hun huishoudelijke taken en worden vriendinnen, en Peter en Homer discussiëren over welk bier het beste is: Pawtucket of Duff.

Het is niet de allereerste keer dat de personages in elkaars verhalen opduiken. In het verleden ging het meestal om korte parodieën, maar deze keer is er sprake van een volwaardige aflevering. De onderstaande video bevat een oude ‘ontmoeting’ tussen Quagmire en Marge uit de Family Guy-episode Movin’ Out (Brian’s Song), een fragment dat niet op Fox werd uitgezonden.

De aflevering heet The Simpsons Guy, zal ongeveer een uur duren, verschijnt tijdens Family Guy en wordt door de schrijvers van die serie gepend. Het resultaat wordt in de herfst van 2014 in Amerika op de buis verwacht.

Quagmire en Marge

(Via Collider en CinemaBlend)

Lees ook:Family Guy in The Simpsons
Lees ook:Huis uit Up zweeft door The Simpsons
Lees ook:Futurama bezoekt Simpsons
Lees ook:Simpsons en LEGO
Lees ook:The Simpsons binnenkort in het Vlaams? D’oh!

Eén reactie op “Griffins bezoeken Simpsons

  1. TAZ

    leuk nieuws maar wel jammer dat the simpsons niet meer op comedy central komt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.