Oh my smurf! Nieuwe trailer voor The Smurfs

De recentste trailer voor de nieuwe film met de Smurfen werpt een eerste blik op het magische dorp van de blauwe wezentjes en gaat dieper in op het verhaal.

Nadat gisteren een pijnlijk hip tv-spotje opdook voor The Smurfs, licht een nieuwe trailer een groter tipje op van de sluier. De deels geanimeerde film van Sony Pictures Animation brengt de drie appels grote wezentjes naar New York, maar zelfs daar zijn ze niet veilig voor Gargamel en zijn kat Azrael…

Naast de obligate grapjes waarin elk woord wordt vervangen door ‘smurf’ (zelfs in “Oh my smurf”), zit het onderstaande voorsmaakje vol clichés. Behalve ronduit vreemde zaken (zijn Smurfen taai genoeg om de verpletterende metrodeuren te overleven?) bevat de film ook een heleboel stereotiepe dialogen (“No smurf left behind”, “You smurfed with the wrong girl”) en verwijzingen naar andere films.

Gekke accenten doen het altijd goed, dus werd aan de film ook maar een Schotse smurf met een kilt toegevoegd. Deze Braveheart-smurf schreeuwt soms “Smurfabunga”, een verwijzing naar “Cowabunga”, dat in het verleden door de Turtles en Bart Simpson werd gebruikt. Grote Smurf, slechts 546 jaar jong, haalt even zijn indrukwekkende speerwerpkunsten uit de kast. De Spartanen uit 300 zouden vast trots zijn op hem.

Of er ook echt iets nieuws zit in de film, merken we vanaf 3 augustus 2011 in de bioscoop (in 3D). De vorige trailer, plaatjes, posters en meer info vind je in onze vorige berichten.

Nieuwe trailer voor The Smurfs

(Via Vlicious)

Lees ook:Nieuwe afbeelding van de hippe 3D-Smurfen
Lees ook:Eerste trailer voor The Smurfs in 3D
Lees ook:Eerste afbeelding van Smurfin en Brilsmurf
Lees ook:Vlaamse stemmen voor De Smurfen
Lees ook:Spannende filmposter voor The Smurfs

3 reacties op “Oh my smurf! Nieuwe trailer voor The Smurfs

  1. peter

    beter mooier en leuker dan de eerste

      /   Beantwoorden  / 
  2. bluemonika

    speelt het verhaal van de smurfen niet af in het belgie van de middeleeuwen? die ” mysterious land” deed me niet erg daaraan denken ^^; maar ik kan het fout hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Murf

    Ik ga hem vandaag zien, en ik vind hem er eigenlijk nog wel lollig uitzien. Ik ben best benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.