Eerste trailer voor The Smurfs in 3D

Bekijk de eerste – en langverwachte – trailer voor The Smurfs, boordevol nieuwe beelden van de bekende Smurfen, Gargamel en Azraël.

In de deels geanimeerde film van Sony Pictures Animation, geregisseerd door Raja Gosnell, belanden de bekende wezentjes in New York. Daar worden ze achternagezeten door hun eeuwige vijand Gargamel en zijn gemene huisdier Azraël.

De onderstaande trailer bevat een heleboel nieuwe beelden uit The Smurfs. Zijn niet of amper in de trailer te zien maar doen zeker ook mee in de film: Lolsmurf, IJdele Smurf, Koksmurf, Boerensmurf, Bakkersmurf en Knutselsmurf.

The Smurfs (ook in 3D) verschijnt in de Nederlandse en Belgische bioscopen op 3 augustus 2011. Meer plaatjes, filmposters en informatie vind je in onze vorige berichten.

Eerste trailer voor The Smurfs

(Via Yahoo)

Lees ook:Nederlandse stemmen voor De Smurfen
Lees ook:Vlaamse stemmen voor De Smurfen
Lees ook:Hank Azaria speelt Gargamel in The Smurfs [update]
Lees ook:Pathé strikt Engelse versie van The Smurfs
Lees ook:Eerste afbeelding van Smurfin en Brilsmurf

18 reacties op “Eerste trailer voor The Smurfs in 3D

 1. peter

  ziet er mooi uit

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jeroen

  Ok, ik heb geen zin in een uitgebreidde comment over hoe slecht deze film er wel uitziet…in plaats daarvan viel mij iets anders op bij dit voorsmaakje: Waarom heeft iedereen in Hollywood hetzelfde appartement met dezelfde funky meubels? Hebben ze een time-share ofwat?

    /   Beantwoorden  / 
  1. kenny

   dat is omdat de gebouwen ginder redelijk klein zijn en dan pakt dat minder ruimte in (denk ik he) ;) , nu over de film ik weet niet gargamel is echt zeer “afgrijselijk” gemaakt en waarom hebben ze de kat dan ook niet ineens met de computer gemaakt? en de smurfen die vallen wel mee, niet te groot gemaakt,ze bewegen goed dus dat valt al zeer goed mee :) maar ik weet niet of ik hem ga zien misschien wel maar dan niet in de 3D versie :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jeroen

    Het was een commentaar gericht naar de luie, inspiratieloze set designers die weigeren een beetje persoonlijkheid en individualiteit te steken in een personage zijn habitat…maar ok, het is omdat de gebouwen ginder kleiner zijn….

      /   Beantwoorden  / 
 3. Tünde

  :-(
  .
  Daar gaat mijn mooie jeugdherinnering aan de Smurfen…

    /   Beantwoorden  / 
 4. bluemonika

  ….kwa visuals gaat het nog wel…..maar dat veramerikaniseerde…die clishe’s…nee dankje.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Tom

  Ik vind ‘t wel leuk eigenlijk. Ben benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
 6. TAZ

  dat is nou de eerste trailer van de smurfen die ik zie waarin ze gargamel en azrael en zelfs die ooievaar waar grote smurf weleens op zit in de tekenfilmserie ook in zitten.
  alleen die schotse smurf in de trailer is mij een raadsel wat ie daarin doet want die heb ik ook nog nooit in de tekenfilmserie gezien.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Edwin

  Ziet er uit als ‘n leuke film voor thuis op de bank, niet in de bios. maar vind ‘t ook jammer dat ie nu zo amerikaans is, en dat ze uit hun vertrouwde bosje zijn geplukt en nu van ‘n andere planeet komen is volkomen nieuw voor mij? Ik dacht dat ‘t gewoon vriendelijke dwergen uit ‘n bos waren?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Gijs Grob

  Oeioeioei, wat ziet dat er beroerd uit! De integratie van de animatie met de live action is slechter dan die in zo’n oude, analoge film als “Who Framed Roger Rabbit”. En wat hadden we grappig moeten vinden in deze trailer? De smurfen – de tekenfilmserie was al niks, maar dit vind ik nog honderd keer erger. Ik ga maar gewoon weer terug naar de eerste tien albums…

    /   Beantwoorden  / 
 9. Hans W.

  Erger dan verwacht. En heeft niets te maken met het oorspronkelijke idee van Peyo, zoals dat in de strips en de tekenfilms te zien is.

    /   Beantwoorden  / 
 10. peter

  het is zekker geen toppertje
  maar toch maar eens smurfen

    /   Beantwoorden  / 
  1. kenny

   ja ik zal hem wel is gaan bekijken maar dan toch op de dag dat het korting is :)

     /   Beantwoorden  / 
 11. Joejoesan

  Heb als journalist een presentatie van Sony bijgewoond over de Smurfen film. We zagen drie scenes die nog niet helemaal af waren. Als je het idee accepteert dat Smurfen in Central Park kunnen rondlopen, zal deze film je denk ik best bevallen. Het is Alvin & the Chipmunks maar dan met Smurfen. De menselijke hoofdpersoon komt er wel achter dat Smurfen “mythische wezens uit België” zijn via Wikipedia. Dit is niet echt mijn film, maar als je een nieuwe generatie Smurfen-fans wil aanboren, dan is dit wel de manier.

    /   Beantwoorden  / 
 12. madam met de chacosse

  ik heb echt wel betere animatie gezien hoor, maar opzich wil ik het wel een kans geven :) en vooral omdat er ‘Belgium’ op de kartonnen doos staat :D

    /   Beantwoorden  / 
 13. peter

  las op een wikipedia dat dit de eerste van drie films is

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   En we weten allemaal dat ALLES wat op Wikipedia staat, de waarheid is…

     /   Beantwoorden  / 
 14. Bruyer Audrey

  Zalig voor jong en minder jong! Heb de premiere gezien in Brussel samen met een collega en haar twee kindjes.
  Let vooral op de kat Azraël: schitterend! :-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.